Δ. Γιαννακόπουλος: «Τη Δευτέρα θα εξοφλήσω όλα τα χρέη προς το δημόσιο»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στις εκλογές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού δεσμεύτηκε πως τη Δευτέρα θα εξοφλήσει όλα τα «πράσινα» χρέη προς το δημόσιο. Τι είπε για την αλλαγή σελίδας και το πλάνο του.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βγαίνει μπροστά για λογαριασμό του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και ετοιμάζεται να αναλάβει τα ηνία της «Μάνας του Λόχου». Μιλώντας στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο πλαίσιο των εκλογών του Ερασιτέχνη, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ ανέφερε αρχικά: «Από το 2012 μου ζήτησαν να αναλάβω. Ήξερα ότι η θέση μου είναι στην κερκίδα, αλλά τώρα, γυρνώντας πίσω, βλέπω επιτυχίες. Βλέπω τώρα την κατρακύλα του Ερασιτέχνη και ζήτησα την άδεια από τον θείο και τον πατέρα μου να αναλάβω. Μου είπαν «προχώρα» και είμαι εδώ σήμερα. Τα τελευταία χρόνια ο Ερασιτέχνης κατρακυλάει και στόχος είναι να ανατρέψουμε την κατάσταση» και συμπλήρωσε για τους στόχους του:

«Πρώτος στόχος είναι οι ίδιοι άνθρωποι του μπάσκετ με την γνώση που έχουμε να σταματήσουμε την κατρακύλα. Θέλουμε εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες μέλη. Κανείς δεν περισσεύει. Πρέπει τα λάθη να μείνουν στο παρελθόν και να κάνουμε τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή σε όλα τα σπορ».

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Υπάρχουν διοικήσεις, που έχουν υπογράψει συμβάσεις, που δεν είναι προς όφελος του Παναθηναϊκού. Ένα θα σας πω: ο Ερασιτέχνης νοικιάζει στην ΠΑΕ το γήπεδο για 50.000 ευρώ. Θα πρέπει όλοι μαζί να κοιτάξουμε το συμφέρον του συλλόγου, για να συνεχίσουν να υπάρχουν Παναθηναϊκοί. Εμένα με νοιάζει όλοι οι Παναθηναϊκοί να στεγάζονται στο ίδιο μέρος. Στόχος της πρώτης χρονιάς είναι να επιστρέψουμε σε ένα επαγγελματικό επίπεδο. Τη Δευτέρα το πρωί θα πάω να εξοφλήσω όλα τα χρήματα προς το δημόσιο».

Αναφορικά με το Athens Alive, επισήμανε: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να έχει κοινή στέγη όλα τα αθλήματα. Έχει αποδειχθεί όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και εκτός αυτής ότι δεν υπάρχει το μοντέλο του ενός, να συντηρεί όλα τα αθλήματα και να πηγαίνουν καλά. Μόνο κάποιοι Σαουδάραβες, οι οποίοι κάνουν βρώμικες δουλειές και βγάζουν λεφτά με μη νόμιμους τρόπους. Κάτι τέτοιο στον Παναθηναϊκό δεν υφίσταται. Αρά θα πρέπει να υπάρχει μια κοινή στέγη για όλα τα αθλήματα και να είναι η Παναθηναϊκή στέγη αυτή. Αυτό θα κάνει το σύλλογο αυτοχρηματοδοτούμενο για να μην έχει ανάγκη κανένα πρόσωπο. Το όνειρο είναι ένας ενιαίος Παναθηναϊκός και αν γινόταν κάτω από μια διοίκηση. Αυτό θα φανεί τις επόμενες ημέρες» και για τις επαφές με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα συμπλήρωσε: «Διάφορες συναντήσεις έγιναν και γίνονται δεν πρέπει να βγαίνουν στην δημοσιότητα όταν υπάρχει κάτι σημαντικό θα σας γίνει γνωστό». 

Για τον συντελεστή δόμησης σχολίασε: «Έχουμε ξεκινήσει όλες τις επαφές προκειμένου να δει η Κυβέρνηση μέχρι που μπορεί να φτάσει ο συντελεστής δόμησης. Πάντα μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας». 

Μιλώντας για τα χρέη στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, τόνισε: «Αυτό είναι ένα ερωτηματικό. Η αρχική εκτίμηση είναι ότι είναι στα 3-3,5 εκατομμύρια ευρώ».

Τέλος, σχολιάζοντας τους τελικούς στο μπάσκετ, υπογράμμισε: «Θεωρώ ότι είμαστε καλύτεροι και σαν μονάδες αλλά και σαν ομάδα. Χθες είχαμε το μυαλό μέσα στο κεφάλι μας και την ψυχική δύναμη μπήκαμε κερδίσαμε αν και στο τέλος καρδιοχτυπήσαμε αλλά παίξαμε καλά, κερδίσαμε και πιστεύω ότι σε κάθε επόμενο αγώνα θα παίζουμε καλύτερα». 

 

Θ. Γιαννακόπουλος: «Έχει μεγάλα όνειρα ο Δημήτρης»

thanasisgiannakopoulos.jpg

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μίλησε για τις βλέψεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αναφορικά με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και τόνισε πως τον αγαπά, όπως και όλους τους φίλους του «τριφυλλιού».

Κατά τη διάρκεια των εκλογών του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, την μέρα που οι «πράσινοι» αλλάζουν σελίδα, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πήρε το μικρόφωνο στο κλειστό του «Παύλος Γιαννακόπουλος» και δήλωσε:

«Δύο λόγια, που βγαίνουν από την καρδιά μου. Δεν θέλω να πω πολλά. Μόνο ότι θα κάνω τα πάντα για τον Παναθηναϊκό. Ο Δημήτρης έχει μεγάλα όνειρα και μεγάλες σκέψεις. Είναι μεγάλο το εγχείρημα, γιατί παίρνει στα χέρια του την ‘Μάνα του Λόχου’. Τον αγαπώ μέσα από την καρδιά μου, όπως αγαπώ όλους εσάς».

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s