Βλαχοδήμος: «Με στενοχωρεί όλο αυτό που γίνεται…»

Για τα όσα βιώνει στον Παναθηναϊκό και το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια μίλησε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

«Μας στενοχωρεί πολύ όλο αυτό και το συζητάμε καθημερινά στα αποδυτήρια. Για το πώς χάνει η ομάδα βαθμούς που έχει κατακτήσει στο γήπεδο. Τι να πω; Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι τη δουλειά μας. Για τα άλλα που συμβαίνουν εκτός γηπέδου, εμείς, δυστυχώς, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Κοιτάμε μόνο το πώς θα κερδίσουμε όσο περισσότερα παιχνίδια γίνεται και να έχουμε καλό κλίμα. Προσπαθούμε καθημερινά να δίνουμε το 100%. Ξέρουμε ότι πια παίζουμε μόνο για τον εαυτό μας».

Για το πώς μένει η ομάδα ενωμένη: «Όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα μάς ένωσαν ως γκρουπ, ως παίκτες και ομάδα. Ο καθένας μας έχει καταλάβει τι γίνεται, πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση, και προσπαθεί να δώσει όσο το δυνατόν περισσότερα για την ομάδα και για τον εαυτό του. Και ο κόουτς κάνει πολύ καλή δουλειά πάνω σε αυτό και μας κρατάει ενωμένους. Μας έδεσαν όλα αυτά».

Για τις συζητήσεις που υπάρχουν σχετικά με την αλλαγή ιδιοκτησίας: «Δεν ξέρουμε πολλές λεπτομέρειες, για τα γύρω γύρω είναι άλλοι εκείνοι που θα αποφασίσουν. Όμως, όλοι όσοι βρισκόμαστε στον Παναθηναϊκό και τον αγαπάμε θέλουμε να βρεθεί μια λύση».

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s