Καρχαρίας στο… Σούνιο, βάθρο για Παπαδομιχελάκη και Σκρέκη!

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο «καρχαρίας» του τριφυλλιού Σταύρος Κανελλόπουλος στο Attica Race 2018 που διοργανώθηκε την Κυριακή 1 Απριλίου από την ΠΕΠΑ!
 
Ο κλασικός αγώνας της Αττικής με εκκίνηση τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου κάτω από το μουσείο της Ακρόπολης και τερματισμό στο Σούνιο αποτέλεσε για άλλη μια φορά πρόκληση για τους ποδηλάτες της χώρας και κύριο χαρακτηριστικό του είχε για φέτος τους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν σε όλη τη διάρκειά του. Εν τούτοις, ο Κανελλόπουλος από πολύ νωρίς, μετά την προεκίννηση, εξαπέλυσε στο πολυάριθμο γκρουπ την επίθεσή του, οργάνωσε τις αλλαγές στο μικρό γκρουπέτο που δημιουργήθηκε, δημιούργησε μια διαφορά ασφαλείας την οποία κράτησε ως το τέλος του αγώνα και με μια τελευταία επίθεση στα τελευταία 1000μ της διαδρομής αποσπάστηκε και από τους αθλητές που είχε μαζί του στο ξεκόλλημα και πέρασε μόνος πρώτος τη γραμμή του τερματισμού, αποδεικνύοντας πόσο έμπειρος και δυνατός αθλητής παραμένει! Στον ίδιο αγώνα από πλευράς Παναθηναϊκού Α.Ο. η Κάλλια Πολυχρονοπούλου πέρασε τη γραμμή του τερματισμού 4η στην κατηγορία γυναικών, ο Δημήτρης Πούλιας 19ος στην κατηγορία Α’, ο Παναγιώτης Ζακυνθινός 12ος στην κατηγορία Γ1, ο Παναγιώτης Πετρόγιαννης 3ος και ο Θανάσης Περίδης 29ος, αμφότεροι στην κατηγορία Δ.
Βάθρο για Παπαδομιχελάκη και Σκρέκη!
podhlasia thiseas3
Στο Granfondo Thiseas συμμετείχαν οι ποδηλάτες του Παναθηναϊκού Α.Ο. την Κυριακή 1 Απριλίου και κατάφεραν να πλασαριστούν σε πολύ καλές θέσεις της τελικής κατάταξης, χαρίζοντας μάλιστα και δυο τρίτες θέσεις στο βάθρο των νικητών. Ο αγώνας, που διοργανώθηκε από τους συλλόγους του Θησέα και της Μεσογείου είχε εκκίνηση την Μάνδρα Αττικής και τερματισμό 20 χλμ πριν τον Γαλατά Τροιζηνίας, συνολική απόσταση 121 χλμ και περίπου 1600μ υψομετρικών διαφορών.
Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. συμμετείχε με συνολικά 6 ποδηλάτες και είχε σε πολύ καλή μέρα τον Μάνο Παπαδομιχελάκη, ο οποίος στην κατηγορία 35-39 τερμάτισε στην 3η θέση, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο από την αρχή του αγώνα σε όλες τις επιθέσεις και τα ξεκολλήματα, αλλά και τον Λουκά Σκρέκη, ο οποίος, παρά την ατυχία με το σκασμένο ελαστικό στο 91ο χλμ του αγώνα, άντεξε μέχρι το τέλος ποδηλατώντας χωρίς γκρουπ για 30 χλμ και ανέβηκε κι αυτός στο τρίτο σκαλί του βάθρου για την κατηγορία 40-44!
Άλλωστε, άτυχοι ήταν και οι Κωνσταντίνος Νικολαϊδης και Αλέξης Μπρούλης, με τον πρώτο να συμμετέχει δυστυχώς στην ομαδική πτώση που σημειώθηκε στα μισά του αγώνα, να χάνει πολύτιμα λεπτά αλλά και το κυρίως γκρουπ και να τερματίζει 4ος πίσω από τον Παπαδομιχελάκη στην κατηγορία 35-39 και τον δεύτερο να έχει πρόβλημα με το μπροστά ελαστικό του στο 80ο χλμ του αγώνα και να περιορίζεται έτσι στην 4η θέση της κατηγορίας 45-49. Τέλος, από πλευρά τριφυλλιού ο Κωνσταντίνος Ζδράλης στην κατηγορία 35-39 ολοκλήρωσε τον αγώνα 5ος και ο Αλέξανδρος Γεκίλης 11ος στην κατηγορία 50+. 
Άνθισε το Τριφύλλι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αεροβόλων!
skopovolh3_2
Πολυπληθής η αποστολή του Παναθηναϊκού Α.Ο. για μία ακόμα φορά σε Πανελλήνιους Αγώνες Σκοποβολής με το Τριφύλλι να συμμετέχει στους Πανελλήνιους Αγώνες Σκοποβολής Εφήβων-Νεανίδων και Ανδρών-Γυναικών στα αγωνίσματα Αεροβόλων Όπλων (Πιστόλι και Τουφέκι 10 μέτρων) 2018 με 25 αθλητές και αθλήτριες, όπου φυσικά δεν έλειψαν τα μετάλλια και οι τίτλοι! Oι αγώνες διεξήχθησαν στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα το τριήμερο 30-31 Μαρτίου και 1η Απριλίου.
Οι αθλητές του Παναθηναϊκού στόχευσαν δυνατά και διατήρησαν το «Τριφύλλι» όσο ψηλότερα μπορούσαν, φέρνοντας για το Σύλλογο τα παρακάτω αποτελέσματα:

Αεροβόλο Τουφέκι Ανδρών: Σε σύνολο 46 σκοπευτών, ο Βασιλείου Ραφαήλ κατετάγη 18ος με σκορ 587,9 (Ατομικό Ρεκόρ). Ακολούθησαν ο Λιβέρης Διονύσιος στην 29η θέση με σκορ 574,6 και ο Συβρής Ευστράτιος στην 39η θέση με σκορ 543,1 (Ατομικό Ρεκόρ), επίδοση που του χάρισε την 1η θέση και το Χρυσό μετάλλιο στην Κατηγορία Κωφών.

Στην Ομαδική Κατάταξη, η «Πράσινη Τριάδα» (Βασιλείου-Λιβέρης-Συβρής) κατέλαβε την 8η Θέση, μεταξύ 12 ομάδων, με συνολικό σκορ 1.705,6.

Αεροβόλο Τουφέκι Γυναικών: Σε σύνολο 35 σκοπευτριών, η Μπαβέλα Ελένη κατέλαβε την 35η θέση με σκορ 508,9.

Αεροβόλο Τουφέκι Εφήβων: Σε σύνολο 26 σκοπευτών, ο Ασλάνης Αντώνιος Παναγιώτης κατέλαβε την 12η θέση με σκορ 575,1.

Αεροβόλο Πιστόλι Ανδρών: Σε σύνολο 75 σκοπευτών, ο Γιαννίσης Νικόλαος κατετάγη 10ος με σκορ 562, ακολουθώντας τον οι Βαρταλάς Παναγιώτης στην 12η θέση με σκορ 560, Παπαθωμάς Εμμανουήλ στην 14η θέση με σκορ 559, Γιακουμεττής Ιάκωβος στην 16η θέση με σκορ 556 (Ατομικό Ρεκόρ) και Λιακώνης Φώτιος στην 18η θέση με σκορ 555. Στην 24η θέση κατετάγη ο Καμπούρης Ιωάννης με 553, στην 33η θέση ο Κοκκινάκης Νικόλαος με σκορ 546, στην 41η θέση ο Κρανάς Δημήτριος με σκορ 535 και στην 43η θέση ο Κατσίρης Δημήτριος με σκορ 533.

Στην Ομαδική Κατάταξη, οι «Τριφυλλοφόροι» σκοπευτές (Γιαννίσης-Παπαθωμάς-Καμπούρης) κατέλαβαν την 3η θέση, κατακτώντας το Χάλκινο Μετάλλιο, μεταξύ 13 ομάδων, με συνολικό σκορ 1.674.

Αεροβόλο Πιστόλι Γυναικών: Σε σύνολο 54 σκοπευτριών, η Βαλέρη Μαρία κατετάγη 10η με σκορ 545. Ακολούθησαν οι Φίσκα Μαρία στην 12η θέση με σκορ 537, Ξανθάκη Άννα στην 13η θέση με σκορ 537 και Πατεράκη Ειρήνη στην 34η θέση με σκορ 515.

Στην Ομαδική Κατάταξη, οι «Πράσινες Κυρίες» (Βαλέρη-Ξανθάκη-Πατεράκη) κατέλαβαν την 5η θέση, μεταξύ 13 ομάδων, με συνολικό σκορ 1.597.

Αεροβόλο Πιστόλι Εφήβων: Σε σύνολο 31 σκοπευτών, 1ος κατετάγη ο Κανιούρης Νικόλαος με σκορ 550, κερδίζοντας μια θέση στον Τελικό του αγωνίσματος. Ακολούθησαν οι Σαλταγιάννης Άρης στην 3η θέση με σκορ 535, κερδίζοντας μια θέση στον Τελικό του αγωνίσματος, και Παππούς Στέφανος στην 22η θέση με σκορ 493.

Στον Τελικό, ο Κανιούρης Νικόλαος κατετάγη 6ος και ο Σαλταγιάννης Άρης 8ος.

Στην Ομαδική Κατάταξη, τα «Πράσινα Πιστόλια» (Κανιούρης-Σαλταγιάννης-Παππούς) κατέλαβαν την 1η θέση-Χρυσό Μετάλλιο, μεταξύ 8 ομάδων, με συνολικό σκορ 1.578, χαρίζοντας στον Παναθηναϊκό Α.Ο. ακόμη έναν Πανελλήνιο Τίτλο.

Αεροβόλο Πιστόλι Νεανίδων: Σε σύνολο 33 σκοπευτριών, 19η κατετάγη η Παπαγεωργίου Χρυσούλα με σκορ 508, ακολουθώντας την οι Λάππα Ελένη στην 22η θέση με σκορ 490 και η Κουγιούφα Ζωή-Ναταλία στην 26η θέση με σκορ 477.

Στην Ομαδική Κατάταξη, μεταξύ 8 ομάδων, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. (Παπαγεωργίου-Λάππα-Κουγιούφα) κατέλαβε την 7η θέση, με συνολικό σκορ 1.475.

Αεροβόλο Πιστόλι MixedΑνδρών-Γυναικών: Σε σύνολο 30 ζευγαριών, οι Παπαθωμάς Εμμανουήλ-Ξανθάκη Άννα κατέλαβαν την 4η θέση με σκορ 741, κερδίζοντας μια θέση στον Τελικό του νεοσύστατου αγωνίσματος. Ακολούθησαν οι Γιαννίσης Νικόλαος-Βαλέρη Μαρία στην 7η θέση, με σκορ 739. Στη συνέχεια, οι Λιακώνης Φώτιος-Φίσκα Μαρία κατέλαβαν την 16η θέση, με σκορ 713. Τέλος, στην 17η θέση, βρέθηκαν οι Καμπούρης Ιωάννης-Πατεράκη Ειρήνη, με σκορ 711.

Στον Τελικό, οι Ξανθάκη Άννα-Παπαθωμάς Εμμανουήλ κατέλαβαν την 4η θέση, κερδίζοντας πολύτιμες εμπειρίες σε ένα νεοσύστατο αγώνισμα.

Αεροβόλο Τουφέκι MixedΑνδρών-Γυναικών: Σε σύνολο 19 ζευγαριών, οι Λιβέρης Διονύσιος-Μπαβέλα Ελένη κατέλαβαν την 17η θέση, με σκορ 710,5.

Αεροβόλο Πιστόλι MixedΕφήβων-Νεανίδων: Σε σύνολο 15 ζευγαριών, οι Σαλταγιάννης Άρης-Παπαγεωργίου Χρυσούλα κατέλαβαν την 7η θέση, με σκορ 693, ενώ τους ακολούθησαν οι Κανιούρης Νικόλαος-Κουγιούφα Ζωή Ναταλία στην 11η θέση, με σκορ 664.

37_PAO_Nationals2018

Πιο αναλυτικά το τμήμα Σκοποβολής του Συλλόγου έλαβε μέρος με τους παρακάτω αθλητές και αθλήτριες:
Αεροβόλο Πιστόλι (9 άνδρες)
 Ν. Γιαννισης,
Γ. Καμπουρης, 
Μ. Παπαθωμάς, 
Δ. Κατσίρης, 
Φ. Λιακώνης, 
Ι. Γιακουμεττής, 
Π. Βαρταλάς, 
Δ. Κρανάς και 
Ν. Κοκκινάκης

Αεροβόλο Πιστόλι (4 γυναίκες)

 Α. Ξανθάκη,
Ε. Πατεράκη, 
Μ. Βάλερη, 
Μ. ΦίσκαΑεροβόλο Πιστόλι Εφήβων (Πρωταθλητές Ελλάδος 2018)

Ν. Κανιούρης
Α. Σαλταγιάννης
Σ. Παππούς
Αεροβόλο Πιστόλι Νεανίδων
Χ. Παπαγεωργίου
Ε. Λάππα
Ν. ΚουγιούφαΑεροβόλο Τουφέκι

3 άνδρες
Δ. Λιβέρης
Ρ. Βασιλείου 
Σ. Σιβρής
1 γυναίκα
Ε. Μπαβέλλα

Αεροβόλο Τουφέκι Εφήβων: Α. Ασλάνης

Αγώνισμα Mix Ανδρών-Γυναικών (Πιστόλι)
Καμπούρης – Πατεράκη
Παπαθωμάς – Ξανθάκη
Γιαννίσης – Βαλέρη
Αγώνισμα Mix Εφήβων-Νεανίδων (Πιστόλι)
Κανιούρης – Κουγιούφα

Σαλταγιάννης – Παπαγεωργίου
Παππούς Κ. – Λάππα
Αγώνισμα Mix Ανδρών-Γυναικών (Τουφέκι)
Λιβέρης – Μπαβέλα
skopovolh6.jpg.png
Πηγή, Panathinaikos1908
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s