Tο ΤΡΙΦΥΛΛΙ θα «ανθίσει» ξανά (αν…)

Γεια σας μάγκες… Δυστυχώς από την τελευταία φορά που τα λέγαμε για την ΤΡΑΓΙΚΗ ποδοσφαιρική πραγματικότητα μέσα από αυτήν εδώ τη στήλη, τα πράγματα βαδίζουν ολοένα και χειρότερα. Ολοένα και πιο ντροπιαστικά. Δείγμα του «πλιάτσικου» που επιχείρησαν στον αγαπημένο μας Σύλλογο η καραφλή οχιά και η «κουστωδία» του. Ηταν κοινό «μυστικό» πως το αποτέλεσμα ενός βρώμικου ΣΧΕΔΙΟΥ θα είχε οδυνηρά αντίκτυπα και στο αγωνιστικό, όσο κι αν το πάλεψαν ο Μαρίνος και μερικοί ακόμα. 

Για το βρώμικο ΣΧΕΔΙΟ, μέσα από αυτήν εδώ την «γωνιά» τα έχουμε πει πολλάκις. Πια δεν χρήζουν ιδιαίτερης ανάλυσης και… ψαξίματος. Μια ματιά στο… google και στο ποιοι «ενώθηκαν» όλο το προηγούμενο διάστημα και με τι σκοπούς, αρκεί για να καταλάβεις τι ακριβώς συνέβη και στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μας. Πλέον η λέξη «πολιτικοεπιχειρηματικά» που συνηθίζαμε να βάζουμε πλάι στα… βρώμικα σχέδια τους, δεν χρειάζεται επεξηγήσεις. Κατάλαβε και ο πιο… αδαής. Πέρα από λιγοστά «βλήτα» που ζουν αναμεσά μας (αναγκαίο κακό). Ολοι μας καταλάβαμε αλλά δυστυχώς καθυστερημένα. 

Αν θέλετε τη γνώμη μας, οι «στόχοι» τους επιτεύχθηκαν πολύ πριν τους… αντιληφθούμε, πολύ πριν δούμε και επίσημα τον… μεγαλομέτοχο «ένα» με αυτόν που τον έκλεινε στο… ανσανσέρ. Οι δυο τους έγιναν «ένα» με… συνοικέσιο. Πολιτικό αλλά και επιχειρηματικό συνοικέσιο.

Πια ότι ΟΔΥΝΗΡΟ ζούμε στον αγαπημένο μας Σύλλογο θεωρούμε πως είναι καθαρά… οικονομικό. Κάποιοι ήπιαν, έφαγαν, (μας) γλέντησαν και δεν πλήρωσαν ΠΟΤΕ και τίποτα επί χρόνια, οι παρατραχέμενοι τους «σέρβιραν» όλα αυτά τα έτη ΨΕΜΜΑΤΑ για… εκατομμύρια που έμπαιναν (στον… σκάι) και κάπως έτσι φτάσαμε ένα… πρωί στο «κραχ». Ο καραφλός «σαμποτέρ» ποτέ δεν έφυγε, μα αφού πρώτα είχε… μαρτυρήσει τους «συμμάχους» του και με το φινάλε της «θητείας» του να πλησιάζει, «σκηνοθέτησε» τη… φυγή του έτσι ώστε να περάσει… αναίμακτα και να μοιάζει ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ! «Πασίγνωστοι» και όσοι τον ΚΑΛΥΨΑΝ σε αυτό (εντός, εκτός και επί τα αυτά της Παε), διαλύοντας τον Παναθηναϊκό μας και να ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ πως υπάρχει μια μερίδα του κόσμου που δεν ξεχνάει ΠΟΤΕ και ΤΙΠΟΤΑ.

Ορισμένοι εξ αυτών, άρχισαν σιγά σιγά να μας… χαιρετάνε. «Κερδισμένοι» στις τσέπες τους και έχοντας ρουφήξει με το καλαμάκι το αίμα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μας. Χαιρετάνε γιατί πια δεν έχουν κάτι άλλο να… προσφέρουν στο καραφλό αφεντικό (και στα μεγαλύτερα). Πλέον και το έχουμε επαναλάβει χρειάζονται μόνο… οικονομολόγοι. Και μπορεί ΚΑΘΕ εβδομάδα πια να μην μπορούμε να κοιμηθούμε τα βράδια, έχοντας υπομείνει για 90 λεπτά να παρακολουθούμε κάτι που ΔΕΝ μοιάζει με το Τριφύλλι όμως αυτή η στιγμή είναι εκείνη που ίσως οδηγεί στο… τέλος.

Πια έμεινε μονάχα αυτό στο οποίο έχει… αλλεργία. Να πληρώσει. Οταν έχεις φάει, πιει, «ληστέψει» και λεηλατήσει ένα «σπίτι» και έχει φτάσει η στιγμή να το παραδώσεις, πρέπει να το… συμμαζέψεις πρώτα. Εξ ου και η εικονική αποχώρηση, εξ ου το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ, εξ ου και το νέο «συφερτό» των οικονομολόγων. 

Για όλους εμάς που αγαπάμε ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ το ΤΡΙΦΥΛΛΙ και ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ αυτό είναι και το διακύβευμα. Να «συμμαζέψει». Δηλαδή να ΠΛΗΡΩΣΕΙ και να πάει στον… αγύριστο! Το… μέλλον θαρρούμε πως το έχει αντιληφθεί. Γνωρίζει πως δεν θα ξεχάσει κανείς και ΠΟΤΕ. Όπως δεν θα ξεχάσουν και τα… αφεντικά του το πόσο καλό «παιδί» υπήρξε τα χρόνια της Μαρμότας.

Ολοι μας είμαστε ταλαιπωρημένοι και ντροπιασμένοι με τα αποτελέσματα που ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΑΝ την αγαπημένη μας ομάδα να φέρνει μέσα στα γήπεδα όμως έχετε υπόψιν σαν πως πολλά πράγματα θα μπορούσαν να ήταν ακόμα… χειρότερα. Τι χειρότερο ρε editorial θα πει κάποιος;; Να βλέπαμε παίκτες του Παναθηναϊκού να φορούν τη φανέλα του ΒΡΩΜΟΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, να ήταν ο Μαρίνος αναγκασμένος να ξεκινήσει με τον… Μπουζούκη, τον Κουντουριώτη και ΟΛΗ την Κ20 ΒΑΣΙΚΗ, με αποτέλεσμα να «καίγαμε» μονομιάς και όλη τη νέα γενιά. Τώρα τουλάχιστον ίσως «βγει» κάτι καλό μελλοντικά με την μερική χρησιμοποιήσή τους. Γι αυτό και ευχαριστήσαμε πρόσφατα τον Ντίνο Διαμαντόπουλο για την προσφορά του στον Σύλλογο. Μεγάλη. Πολύ μεγαλύτερη απ ότι πολλοί μπορεί να φαντάζονται. Δεν θα σταματήσουμε ποτέ φυσικά να ευχαριστούμε και τον Μαρίνο που μένει και ΑΝΤΕΧΕΙ, αν και γνωρίζει και ο ίδιος πως στα 9 παιχνίδια που απέμειναν δύσκολα μπορεί να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο.

«Γερό» στομάχι. Και αυτό το γράφουμε ΜΟΝΑΧΑ για τον αγωνιστικό τομέα. Στα σημαντικότερα χρειάζεται ΓΕΡΗ ΠΙΕΣΗ. Ο «Νέρωνας» που έπαιξε με 3.000.000 λαό ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να πληρώσει. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ θα υπάρξει περίπτωση να προχωρήσουμε παρακάτω. Μόνο έτσι θα μπορέσει… αύριο το πρωί να μπει κάποιος και να το ξαναπάμε από την… αρχή. Κανείς δεν θα πληρώσει ασφαλώς τα χρέη του και ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ασφαλώς και κανείς να τον αφήσει να ρίξει τον Παναθηναϊκό στο «γκρεμό». Το γνωρίζει και ο ίδιος, εξ ου και τα δημοσιεύματα επανεμφάνισής του. Ξέροντας με ποιον έχουμε να κάνουμε, δεν έχουμε παρά να τον πιέζουμε ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. Από το γήπεδο, στους τοίχους, στο ίντερνετ και γιατί όχι και στο ΔΡΟΜΟ. ΠΑΝΤΟΥ. Πληρώνει και παίρνει πούλο. 

Τη… διαίσθηση μας την έχουμε ξαναπεί. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα ξεφύγει από δαύτους και θα «χαράξει» νέα πορεία. Εως ότου φτάσουμε στη μέρα εκείνη ωστόσο, θεωρούμε ΠΟΛΥ σημαντικό να έχουμε γίνει πρώτα εμείς αυτοί που ήμασταν και να Τον περιμένουμε να έρθει (τον κανονικό Παναθηναϊκό). Να θυμηθούμε το πανό που ανάρτησε η ΘΥΡΑ 13 στο ΝΑΟ την ημέρα των 110ων γενεθλίων Του. 

Βλέπουμε πάρα πολλούς στη σελίδα μας στο facebook, οπου γίνονται ατέλειωτες συζητήσεις με τον κόσμο, να ζητούν να βγούμε στους δρόμους, να ψάχνουν… αντίδραση, να φωνάζουν για… αίμα. Και την Κυριακή στη Λεωφόρο βλέπουμε… 5-6 χιλιάδες. Τους «γνωστούς». 

Μέχρι να έρθει ο Παναθηναϊκός μας λοιπόν (που θα έρθει), θα ήταν προτιμότερο να έχουμε να δώσουμε ΟΛΟΙ την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ απάντηση, αν μια μέρα μας ρωτήσουν τί κάναμε εμείς όταν εισχώρησε μέσα στον Σύλλογο ο… Νέρωνας. Ο «κολλητός» του χοντρού. Πως παλέψαμε με νύχια και με δόντια για να Τον προστατέψουμε. Πως δεν άφησες μόνη της την ομάδα στη Λεωφόρο όταν κάποιοι την… ξεκοίλιαζαν. Πως δεν άφησες τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μονάχα Του και δεν κάθισες στον καναπέ σου όταν έπαιζε με… Οικονόμου, Τζανδάρη και Πίσπα (τυχαία τα ονόματα). Πως δεν «πρόδοσες» αυτό που λάτρεψες από μικρό παιδί. Πως δεν Του γύρισες την πλάτη όταν κάποιοι Τον πλήγωναν, πως ήσουν ΕΚΕΙ που έπρεπε και περίμενες το ΤΡΙΦΥΛΛΙ να ανθίσει και πάλι και δεν έτρεξες μονάχα όταν εκείνο… άνθισε. 

Σημαντικά όλα αυτά. ΠΟΛΥ.

ΥΓ. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι με τον τρόπο τον οποίο χειρίστηκε ο Δ. Γιαννακόπουλος τη «διαμάχη» με τους ελεεινούς «βαλιτσοφόρους» και με τον τρόπο που ενίσχυσε αστραπιαία για ακόμα μία φορά τον Παντοκράτορα. Διαβάζουμε τις τελευταίες ημέρες μία φορά τη μέρα την πρόσφατη ανακοίνωση και αυτό γιατί πράγματι εκείνος ο ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ-ΟΡΟΣ-ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ των κυρίων Παύλου και Θανάση είναι ο μοναδικός «δρόμος» για να γίνεις ο… ηγέτης. Ο «εχθρός» είναι απέναντι. 

ΥΓ2. Σε ΜΙΣΟΥΜΕ και σε καταριόμαστε διπλά, τριπλά και τετραπλά γιατί φέτος ο περσινός ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ του Μαρίνου θα έριχνε σε όλους ΣΚΟΝΗ. Φίδι! Γι αυτό τα έκανες…

ΥΓ3. Το πιο βαθύ σκοτάδι είναι λίγο πριν ξημερώσει..

Καλό ξημέρωμα σε όλους…

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s