«Ο Παναθηναϊκός είμαστε εμείς»!

H Tατιάνα Πιτυχούτη, μία ακόμα υποψήφιος των αυριανών εκλογών της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, γράφει στο Fighting Soul για όλα εκείνα που μπορεί να πετύχει ο κόσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ενωμένος σαν ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΚΟΝΤΡΑ στα ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ τους, την εξέλιξη των οποίων παρακολουθούμε καθημερινά πια.

Το όνομα της και μόνο τα λέει όλα κι έτσι κρίνουμε πως δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, ούτε να προσθέσουμε κάτι περισσότερο πέρα από τη βεβαιότητά μας πως και εκείνη, όπως και όλοι οι υποψήφιοι θα αγωνιστούν για το καλύτερο και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Το σημερινό (νέο) ΣΤΗΣΙΜΟ στη Λαμία το οποίο παρακολούθησαν από… απόσταση οι μπροστινοί του μπροστινού, έρχεται να προσθεθεί σε όλα τα προηγούμενα «επεισόδια» του σχεδίου καταστροφής της καψούρας μας, ο χρόνος πια πιέζει και η Ιστορία επιτάσσει!

Τί; Το γράφει παρακάτω η κόρη του κ. Ζαχαρία…

«Ο αγαπημένος μας σύλλογος, περνάει την πιο δύσκολη και ντροπιαστική περίοδο στην ιστορία του. Ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε. Όλοι μαζί, ενωμένοι. Δεν μπορούμε να επιτρέπουμε να παίζει ο οποιοσδήποτε στην πλάτη του Παναθηναϊκού με το έτσι θέλω, να μας εξαπατά, να μας διασύρει καθημερινά και να ζητάει και την συμβολή μας από πάνω. Είμαστε ένας τεράστιος σύλλογος, που η μεγαλύτερη δύναμή του, είναι ο κόσμος του. Εγώ, εσείς, όλοι μας. Εμείς, που έχουμε χάσει τον ύπνο μας, δεν μπορούμε να ανεχόμαστε να σκύβουμε το κεφάλι, επειδή το θέλησαν κάποιοι, γιατί δεν το κάναμε ποτέ. Ο Παναθηναϊκός ήταν πάντα ξεχωριστός, επειδή πρέσβευε ιδανικά, όπως η διαφάνεια που σήμερα, έχει χαθεί σε όλα τα επίπεδα. Ήρθε η ώρα να μας δώσει κάποιος εξηγήσεις για το πως φτάσαμε ως εδώ, και ο καθένας να αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί. Η Παναθηναϊκή Συμμαχία είναι αδιαμφισβήτητα το νόμιμο μέσο να αποκτήσουμε φωνή, να μάθουμε την αλήθεια σχετικά με το τι πραγματικά συμβαίνει, και να διασφαλίσουμε που θα πάνε τα χρήματά μας. Η Συμμαχία δεν είμαι εγώ, ούτε ο Αλαφούζος ούτε κανένας άλλος. Η συμμαχία είναι ένα επίσημο σωματείο, που κατέχει μετοχές της ΠΑΕ, οπότε έχει και δικαιώματα πάνω της. Και μάλιστα, έχει δικαιώματα, ανάλογα με τη συμμετοχή που έχει. Τώρα, που ο Παναθηναϊκός μας χρειάζεται πραγματικά, δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια, ούτε να περιμένουμε κάποιον να μας σώσει. Ήρθε η ώρα να διασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία του συλλόγου και να βοηθήσουμε να επανακτήσει τη θέση που αρμόζει στα 110 χρόνια της ιστορίας του. Ο Παναθηναϊκός είμαστε εμείς και μόνο ενωμένοι γράφουμε ιστορία.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΡΘΙΑ

ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s