ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

Εχουμε πει εδώ και αρκετό καιρό πως θεωρούμε κάθε άλλο παρά ήσσονος σημασίας τις εκλογές της Παναθηναϊκής Συμμαχίας που θα διεξαχθούν την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου! Μάλιστα τώρα που οι… μάσκες έχουν πέσει για τα καλά, αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Η ΜΑΖΙΚΗ συμμετοχή του κόσμου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ σε αυτές έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, υποψήφιοι υπάρχουν πολλοί έτοιμοι και αποφασισμένοι να αντισταθούν στα σχέδια της καταστροφής, έχοντας ως σύμμαχο τη δική μας βοήθεια. Του κόσμου! ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ!!! Έχει ΣΗΜΑΣΙΑ να τους δείξουμε πως ο κόσμος είναι εδώ!
Παρακάτω ένας εκ των υποψηφίων των εκλογών της Παρασκευής, ο Άγγελος Δημητρόπουλος, ένας αγνός Παναθηναϊκός σαν όλους εμάς, γράφει στο Fighting Soul για την ιστορική ευκαιρία του κόσμου του Τριφυλλιού να γίνει ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ γιατί ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ και ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ μας ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!
 
ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ πως το blog μας είναι ΑΝΟΙΧΤΟ για ΟΛΟΥΣ τους υποψήφιους και όποιον επιθυμεί να το… χρησιμοποιήσει ως βήμα όπως ο Αγγελος.
 
Ο οποίος παρακάτω τα λέει… μαχητικά και Παναθηναϊκά:
«Ο Παναθηναϊκός μας βρίσκεται στην πιο δύσκολη και κρίσιμη φάση της ιστορίας του έχοντας παρατηθεί έρμαιο στις ορέξεις των εχθρών του.
Οι απλοί οπαδοί του ανιδιοτελώς έχουμε συνεισφέρει μέχρι στιγμής ότι είναι δυνατόν αλλά δεν έχουμε άλλο τρόπο ενεργής έκφρασης πέρα από το Σωματείο μέσω του οποίου ενισχύουμε την προσπάθεια της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια.
 
Αυτή τη στιγμή δε φαίνεται να υπάρχει στον ορίζοντα άλλη άμεση λύση πέρα από την ενεργοποίηση του κόσμου μέσω της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.
Η Παναθηναϊκή Συμμαχία σε αυτό το timing μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο για να πάμε σε μια νέα εποχή και ίσως η συμβολή της μπορέσει να αποδειχτεί ιστορική.
Η Παναθηναϊκή Συμμαχία σε αυτή την κρίσιμη φάση οφείλει να είναι μπροστάρης στη συσπείρωση και συνειδητοποίηση των απλών φιλάθλων του Παναθηναϊκού.
 
Πρωταρχική σημασία έχει το να ασκήσει τα δικαιώματά της ως μετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και να παίξει ενεργό ρόλο ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ώστε να πειστεί ο κόσμος που βάζει χρήματα από το υστέρημά του πως τα χρήματά του πιάνουν τόπο… Πρέπει να γίνει προσπάθεια να μάθει ο κόσμος που δίνει χρήματα στην ομάδα του, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ αυτά τα χρήματα και ο Παναθηναϊκός μας έφτασε σε αυτό το οικονομικό χάλι… Μόνο αν δημιουργηθεί μια αίσθηση αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης προς τη Συμμαχία, μπορεί αυτή να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα.
 
Επόμενος στόχος θα πρέπει να είναι να μαζικοποιηθεί η Παναθηναϊκή Συμμαχία με νέες εγγραφές αλλά όχι εγγραφές της μιας φοράς… Πρέπει να κάνει ένα κομμάτι του κόσμου μας να αποκτήσει μια διαφορετική οπαδική κουλτούρα: αυτή της μαζικής και συνεχούς (οικονομικής και άλλης) στήριξης της ομάδας στα εύκολα και στα δύσκολα.
Αφού μαζικοποιηθεί η Παναθηναϊκή Συμμαχία (είναι αστείο να θεωρούμε πως 6.966 μέλη αντιπροσωπεύουν το μεγαλείο του μεγαλύτερου Συλλόγου της Ελλάδας), θα καταστεί ικανή και να ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ…
 
Τι να διεκδικήσει; Από ρύθμιση των χρεών (όχι χάρισμα όπως σε όλους τους άλλους) μέχρι λύση στο γηπεδικό. Προφανώς και όταν αντιπροσωπεύεις ένα Σύλλογο με 50.000 ενεργά μέλη μιλάς διαφορετικά και διεκδικείς διαφορετικά από όταν αντιπροσωπεύεις έναν Σύλλογο με 6.966 μέλη…
 
Πάνω από όλα, όμως, η Παναθηναϊκή Συμμαχία πρέπει να ΕΝΩΣΕΙ όλους τους πραγματικούς Παναθηναϊκούς γιατί τους απλούς οπαδούς αυτό που τους νοιάζει είναι το καλό του Παναθηναϊκού μας.
Να μας ΕΝΩΣΕΙ γιατί μόνο αν είμαστε ενωμένοι μας φοβούνται…
Να μας ΕΝΩΣΕΙ γιατί ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ…
 
Άγγελος Δημητρόπουλος
Υποψήφιος για το Δ.Σ. της Παναθηναϊκής Συμμαχίας «
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s