Κάνε το… foundation, γίνε εσύ ο… «μεσσίας»!

Τον ΣΤΗΜΕΝΟ πολιτικά και επιχειρηματικά λόγο που η «οχιά» τράβηξε την… πρίζα του ποδοσφαιρικού τμήματος ακολουθώντας ΕΝΤΟΛΕΣ, τον έχουμε αναλύσει πολλάκις από αυτήν εδώ τη «γωνιά». Μάλιστα, για πιο… ψαγμένες απόψεις στην… καρδιά των όσων πολλές φορές μας ρωτάτε σε μηνύματα και σχόλια, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να προμηθευτείτε το περιοδικό της ΘΥΡΑΣ 13 που κυκλοφόρησε πρόσφατα. Το ξεφυλλίσαμε χθες ολόκληρο και πραγματικά αξίζουν πολλά μπράβο στα παιδιά που το επιμελήθηκαν καθώς και για τα όσα γράφονται εκεί μέσα, με το κείμενο της «παλιάς φρουράς» να αποτελεί κυριολεκτικά «μνημείο». 

Κάτι που επίσης έχουμε τονίσει επανειλημμένα είναι το όνομα των ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ για ότι βιώνουμε σήμερα. βαρδινογιάννης! ΞΕΚΑΘΑΡΑ βαρδινογιάννης από την εποχή της ΛΑΙΛΑΠΑΣ του ραλίστα, μέχρι το «τορπίλισμα» της πολυμετοχικότητας έως το… σήμερα όπου η παρουσία τους σε αυτά τα «πολιτικοεπιχειρηματικά» που αναφέραμε στην αρχή… αχνοφαίνεται. Τί αχνοφαίνεται δηλαδή; Μπαμ κάνει. Τέλος πάντως ας μην «αναλωθούμε»…

Αναφέρθηκαν επειδή πραγματικά γελούσαμε τις προηγούμενες ώρες με την προσπάθεια «διάφορων» να τους «βάλουν» μέσα στο… κάλεσμα της 13. Διαβάσαμε μέχρι και για… ιστορικό κάλεσμα της 13 σε αυτούς!! Αν έχεις το Θεό σου!!! Ναι ρε εξυπνάκηδες, καλεί η 13 τους ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ να μας… βγάλουν από τον «βούρκο». Έχετε ΜΕΓΑΛΗ πλάκα και ίσως πράγματι χρειαζόταν μια… διευκρίνιση, περισσότερο για δαύτους.

Από κει και πέρα… Εχουμε γράψει, επίσης αρκετές φορές, πως κατά τη γνώμη μας ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ο κόσμος Του ΔΕΝ πρόκειται σε καμιά περίπτωση να βιώσουν την ντροπή ενός υποβιβασμού. Το πιστεύουμε εδώ και καιρό αυτό, πρώτον διότι είμαστε πεπεισμένοι πως όλο αυτό ΣΤΗΘΗΚΕ απλώς γιατί βολεύει ο Παναθηναϊκός να είναι «σταντ μπάι» και μέσω αυτής της κατάστασης να… εκβιάζουν για τον χοντρό και στην πραγματικότητα κανείς δεν θα… τολμήσει να το κάνει γιατί γνωρίζει ΠΟΛΥ καλά και τη συνέχεια. Και δεύτερον επειδή το καταστατικό της λίγκας είναι ήδη διαμορφωμένο από πέρσι (ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ) και παράλληλα δεν εξυπηρετεί κανέναν εκ των Nova, Επο και Λίγκα να συμβεί κάτι τέτοιο. 

Ακόμα και… αδειοδότηση για την Ευρώπη, που λέει ο λόγος, μπορεί να πάρει ο Παναθηναϊκός, με «θυσίες», «πλάτες» από τους φεσωμένους και… πωλήσεις (αρκετές). ΑΣΦΑΛΩΣ όμως και όλα τα παραπάνω δεν σημαίνουν πως… σώζεται έτσι. Και μετά; Το καλοκαίρι; Του χρόνου; Οταν λήξουν οι… διακανονισμοί των διακανονισμών;; Φαύλος κύκλος. Ηξερε πολύ καλά τί έκανε ο καράφλας όταν τραβούσε την πρίζα…

Ας μην γελιόμαστε λοιπόν… Ο Σύλλογος έχει ΑΝΑΓΚΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ κάποιον ισχυρό και Παναθηναϊκό να βγει μπροστά! Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο Νικόλας Πατέρας και ο Αδαμάντιος Πολέμης -που είναι σαφώς τέτοιοι και αυτοί μας έρχονται ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ στο μυαλό- ασφαλώς και γνωρίζουν πόσο… οριακά είναι τα πράγματα. Και δεν έχει παρά -ένας εξ αυτών, όλοι μαζί ή ο καθένας ξεχωριστά- σύντομα, ΠΟΛΥ σύντομα να βγουν μπροστά και να γίνουν οι… «μεσσίες». Επιβάλλεται αυτή τη στιγμή να… εμφανιστεί ένας «σωτήρας»!! Δεν βγαίνει αλλιώς!!!

Και ξέρετε κάτι κι ας ακουστεί και… υπερβολικό. Σε πλήρη αντίθεση με την ΤΡΑΓΙΚΑ διαμορφωμένη κατάσταση στον Σύλλογο, θεωρούμε πως ο «δρόμος» για έναν… «μεσσία» είναι στρωμένος με… ροδοπέταλα. Η εγκληματική οργάνωση ΠΕΘΑΝΕ που είναι ίσως και το βασικότερο για έναν επενδυτή, η παρούσα κυβέρνηση σε κάθε τοποθέτησή της διατυμπανίζει πως επιθυμεί να δώσει ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ λύση στο ΜΕΙΖΟΝ γηπεδικό ζήτημα (επίσης ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ και ίσως συμβαίνει για πρώτη φορά) ενώ ο κόσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, όντας «βασανισμένος» απ’ όσα περνάει, αναμένει μετά βαϊων και κλάδων έναν εξ αυτών, χωρίς να… πολυθυμάται, παλαιότερες «κόντρες», διαφωνίες ή εντάσεις.

Τι σημασία έχουν πια όλα αυτά μπροστά στο μέλλον του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μας και απευθύνουμε το ερώτημα και στους ίδιους;;; Δεν είμαστε… τρελοί εμείς εδώ, ούτε παράλογος ο κόσμος. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν περιμένει τον… Γιαννακόπουλο, τον Πατέρα ή τον Πολέμη να βάλουν… 100 μύρια με το καλημέρα, να πληρώσουν όλα τα χρέη που άφησε ο «σπιούνος» και να μας πάει μονομιάς στα… αστέρια. 

Πάθαμε και μάθαμε. Αν κάτι λείπει διαχρονικά από τον Παναθηναϊκό είναι οι ΚΑΘΑΡΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ. ΤΟ ΠΛΑΝΟ. ΟΛΟΙ μαζί θα… πληρώσουμε τα «σπασμένα» που μας άφησαν. ΟΛΟΙ μαζί θα πορευτούμε για ένα-δυο-τρία χρόνια με παιδιά από την… golden team, με μηδαμινές μεταγραφές, με ΠΑΡΟΥΣΙΑ στα γήπεδα για τον Τον κρατήσουμε όρθιο! Για να συμβεί ωστόσο αυτό, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ένας ισχυρός και Παναθηναϊκός που θα βγει μπροστά, θα διαθέσει πέντε-δέκα-δεκαπέντε δραχμές αρχικά (κανείς δεν ζητάει τρελά πράγματα), θα βοηθήσει τον Σύλλογο να ορθοποδήσει και ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ θα τον πάρει από τα χέρια των «σατανάδων» που… συμβούλεψαν την «οχιά» να Τον βάλει στην «εντατική» γιατί έτσι… βόλευε. 

Ο «μεσσίας» του σήμερα (ο πραγματικός όχι σαν τον… αλαφούζο) ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να αγαπάει τον Παναθηναϊκό, να έχει όραμα, να ενώσει τον κόσμο, να «τρέξει» το ΜΕΙΖΟΝ γηπεδικό ζήτημα που είναι ικανό να αλλάξει το «ρου» της Ιστορίας και να ηγηθεί ΜΑΖΙ με τον κόσμο την «πορεία» προς την… έξοδο από το σκοτεινό «τούνελ». 

Ένα… foundation σαν αυτό που διαβάζαμε πριν μήνες, που θα έχει ξεκάθαρους στόχους, ξεκάθαρο πλάνο, θα ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ εκατομμύρια κόσμο να βοηθήσει σε αυτό έμπρακτα και ΚΥΡΙΩΣ δεν θα «ηγηθεί» από… αμφιλεγόμενους «τύπους» σαν αυτόν που αφήσαμε να μπει στις παναθηναϊκές μας ζωές πριν χρόνια!

Ο… χρόνος δυστυχώς δεν είναι σύμμαχός μας, οι παραπάνω όσο ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ «βασανίζεται» φαντάζουν… υπόλογοι στα μυαλά του κόσμου που όμως είναι ικανός να στρώσει… πράσινο χαλί και να υποδεχτεί με ντελίριο ενθουσιασμού, εκείνον που θα αποφασίσει να γράψει ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ και να γίνει ο… «μεσσίας».

Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!

ΥΓ. Τώρα….. που οι ΑΡΔΟΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ (και τα ΨΕΜΜΑΤΑ) στο διαδίκτυο κάνουν «πάρτι» εις βάρος του ταλαιπωρημένου κόσμου του Συλλόγου. 

ουστ

ΥΓ2. ΟΛΟΙ ΝΑΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ! ΟΛΟΙ!!!

ΥΓ3. Το Fighting Soul το Σάββατο 18 Νοεμβρίου ΔΕΝ θα ενημερωθεί με ειδήσεις, επικαιρότητα και απόψεις, εις ένδειξη πένθους για τα δεκάδες θύματα από την φονική κακοκαιρία. Το κάνουμε επειδή ειλικρινά το νιώθουμε και ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να μην ξανασυμβεί ΠΟΤΕ και ΠΟΥΘΕΝΑ κάτι παρόμοιο. 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s