Πως θα ήμασταν μετά το βούλευμα ΑΝ…

Πάμε να ξεκινήσουμε με μια… υπόθεση. Δεν θα σας γυρίσουμε πολύ πίσω, στις… οφσορ, στο… χάρισμα των μετοχών..στα, στα.. στα.. Δεν χρειάζεται. Στα πρόσφατα. Ας δούμε πως θα… ήμασταν τώρα ΑΝ. Αν ο καράφλας δεν είχε κάνει όσα έκανε το καλοκαίρι, ΑΝ δεν συμμαχούσε με τον ΔΙΑΒΟΛΟ για το οποίο πήρε ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ, ΑΝ επίσης έπειτα από ΕΝΤΟΛΗ δεν τραβούσε την… πρίζα πριν από περίπου 55 ημέρες. 55 περίπου ημέρες πριν το… ΒΟΥΛΕΥΜΑ!

Ξεκινάμε από το… αγωνιστικό, αν και είναι ίσως το πιο ασήμαντο. Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, έτσι όπως είχε δουλέψει το περσινό ρόστερ ο Μαρίνος, ΔΕΔΟΜΕΝΑ θα έριχνε «σκόνη» στο ΒΡΩΜΟΣΩΜΑΤΕΙΟ και τη στιγμή που «έσκασε» το βούλευμα θα προπορευόταν στη βαθμολογία ίσα με 5-6-7 βαθμούς και η «πίεση» για τον χοντρό θα ήταν δεδομένα αυξημένη στις ίδιες τους τις «τάξεις»…

Την ίδια ώρα, μετά το βούλευμα πάντα για το οποίο ΟΛΟΙ γνώριζαν εδώ και μήνες, ΕΜΕΙΣ θα είχαμε να ασχοληθούμε μονάχα με το να ασκήσουμε τη δική μας «πίεση» σε Uefa, Αθλητική δικαιοσύνη και… Δικαιοσύνη, έτσι ώστε οι συνέπειες του βουλεύματος να ήταν αυτές που ΠΡΕΠΕΙ και που αναφέρουν οι νόμοι για το ΒΡΩΜΟΣΩΜΑΤΕΙΟ. Θα μας ενδιέφερε τίποτα άλλο, ΑΝ δεν είχαν μεσολαβήσει όλα αυτά, πέρα από αυτό αλήθεια; Τίποτα. Στα… σχοινιά θα τους στριμώγναμε, κάτι το οποίο πάντα ΤΡΕΜΟΥΝ!

Στο γήπεδο την ερχόμενη Κυριακή (και κάθε σαββατοκύριακο από δω και πέρα), με πανό, διαδηλώσεις, συνθήματα κ.ο.κ, θα… σπρώχναμε ΟΛΟΙ τον ΧΟΝΤΡΟ προς τον… γκρεμό στον οποίο οδεύει. 

Ο Σκάι, ο σπόρφμ και τα υπόλοιπα μέσα του καράφλα θα «έβραζαν» από πίεση και… δικαίωση για το βούλευμα που στέλνει στο ΕΔΩΛΙΟ τον χοντρό για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ και η πίεση σε Αθλητική Δικαιοσύνη, Uefa και Δικαιοσύνη θα εβρισκόταν στα… καλύτερά της. 

Το ΒΡΩΜΟΣΩΜΑΤΕΙΟ και ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ πιο στριμωγμένοι από ποτέ, ο Παναθηναϊκός σε κανονικότητα και ΟΛΟΙ μας στα… ΚΑΓΚΕΛΑ!

Προσέξτε δεν σας γυρίσαμε καμια διετία ή τριετία πίσω για μια… «υπόθεση». Μονάχα… 55 ημέρες πριν. Ή έστω μερικούς μήνες πριν όταν ο κούλης της Νου Δουρ έδωσε… ΕΝΤΟΛΗ για να γίνουν όλα. Δεν μπαίνουμε καν στη… διαδικασία για περαιτέρω υποθέσεις. Κρίνουμε μονάχα τα όσα ακολούθησαν της… «συμμαχίας» με τον Διάβολο και μετά. Μιας «συμμαχίας» με επιχειρηματικούς (βαρδινογιάννης), πολιτικούς (Νου Δουρ) και… πολιτικοαθλητικόκοινωνικούς «σκοπούς» (χοντρός). 

Γιατί για να μην… τρελαθούμε. Μπορει να βλέπουμε διαφόρων ειδών ΤΣΑΤΣΟΥΣ να έχουν σηκώσει τη.. σημαία της «επανάστασης», γράφοντας ολημερίς για τη 13 και αυτούς που… στήριξαν τον καράφλα τα πρώτα χρόνια, λησμονώντας όμως κάτι… σημαντικό. Ναι μεν αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός σίγουρα μίκρυνε τα χρόνια του καράφλα (άλλη συζήτηση) όμως σε… όσα αναφέραμε πριν, μια χαρά το… πηγαίναμε. Μέχρι που ήρθε ο… κούλης της Νου Δουρ, τα πολιτικοεπιχειρηματικά συμφέροντα χοντρού, καράφλα και… βαρδινογιάννη βεβαίως βεβαίως και τους… ένωσαν! «Ενώθηκαν» λοιπόν όλοι αυτοί, «διαλύθηκε» ο… Παναθηναϊκός! Τυχαίο; Δεν νομίζω.

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ! ΟΤΙ συνέβη το τελευταίο διάστημα στην αγαπημένη μας ομάδα είναι… πολιτικά ΣΤΗΜΕΝΟ! Βολεύει ΠΟΛΛΟΥΣ αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός να… οδεύει προς τα βράχια και κανένας να μην… ενδιαφέρεται γι αυτόν. Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Σύλλογος… σταντ μπάι με λίγα λόγια για τον «γκρεμό» και δέσμιος πολιτικοεπιχειρηματικών συμφερόντων. Πείτε μας ΜΙΑ «μέθοδο» καλύτερης «αποσυμπίεσης για τον ΧΟΝΤΡΟ και το ΒΡΩΜΟΣΩΜΑΤΕΙΟ που κανονικά ΜΕΤΑ το βούλευμα, εκείνο θα έπρεπε να «χαροπαλεύει» για να μην… γκρεμοτσακιστεί!

Ήξερε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ η τσούχτρα με την καράφλα, ο… ΑΚΑΛΥΠΤΟΣ του σήμερα, τί ακριβώς θα ακολουθούσε μετά την απόφασή του (;;;) να τραβήξει την… πρίζα! Δεν ξέρουμε στ αλήθεια πόσο καιρό πριν μπορεί να το… μαγείρευαν, ωστόσο αν κρίνουμε από το πόσους έχει «φεσώσει», αντιλαμβανόμαστε… πολύ. Πάρα πολύ. Τα… βρίσκεις με τον… Ταυλαρίδη. Σου «σκάει» η… Μπόκα. Τα… βρίσκεις με τον… μπακάλη, σου «σκάει» ο… μανάβης. Τα… βρίσκεις με τον… Αναστασίου, σου «σκάει» ο… Ρούτερ. «Φεσώματα» διαφορετικών εποχών που… ενώνονται τόσο ωραία για ένα ΒΡΩΜΙΚΟ σχέδιο! Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Σύλλογος… «σταντ μπάι». Σαν κάποιο αρρρωστημένο μυαλό (κούλη εσύ; βαρδή;;) να λέει… «πείραξε» τον μαρινάκη ή τον γαύρο και θα δεις πως θα σου κάνω την… χώρα μετά ένα πράμα. 

Μας ρωτούν πολλοί γιατί κρατάμε τη στάση που κρατάμε το τελευταίο διάστημα. Τί μέλει γενέσθαι, γιατί δεν… αντιδράμε και γιατί δεν τα… χώνουμε σ’αυτούς που απέμειναν στη διοίκηση. Ας τα πάρουμε ένα ένα. Θα μας ήταν πολύ εύκολο να ανεβάσουμε ένα κείμενο που να λέει… «πούλο όλοι» όσοι… έμειναν στη διοίκηση. Πανεύκολο. What about μετά;;; Ποιος ακριβώς θα… διαπραγματευτεί με την… Μπόκα, τον Ταυλαρίδη, τον Εσιέν και όσους βρίσκονται στην μακροσκελή λίστα του… Ακάλυπτου, έτσι ώστε να μην ξυπνήσουμε ένα πρωί και ένας από αυτούς, καθοδηγούμενος ή μη, μας ρίξει στα… Τάρταρα; Πείτε ΠΟΙΟΣ; Το τρέμαμε αυτό και τότε που ανοίξαμε… πόλεμο στην τσούχτρα επειδή συμμάχησε με τον ΧΟΝΤΡΟ κι εσείς στέλνατε μηνύματα να… οργανώσει το blog (!!!) ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ για να τον… διώξουμε. Να φύγει ο… καράφλας είναι το εύκολο, απαντούσαμε τότε, φοβούμενοι όλα όσα ακολούθησαν. 

Δεν υπάρχει περίπτωση το επόμενο διάστημα να δείτε από αυτή τη «γωνιά», κράξιμο και λοιπά σ’αυτούς που έμειναν πίσω, ούτε πηχυαίους τίτλους «ούτε μία πώληση» κτλ. Δεν περνά από το… χέρι τους να ξέρετε σε μια τελική. Θα μου πεις… Τους εμπιστεύεσαι τυφλά; ΟΧΙ, είναι η απάντηση. Γι αυτό και «καιγόμαστε» για τις εκλογές της Συμμαχίας, την είσοδο άφθαρτου απλού κόσμου στην ΠΑΕ έτσι ώστε να μπορούμε να… παρακολουθούμε πιο στενά, τον «αγώνα» για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει να… ακροβατεί πάνω σε ένα ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ σχοινί. Ένα… σχοινί που άπλωσαν στον διάβα του αγαπημένου μας Συλλόγου, ο καράφλας και η «κουστωδία» των κολλητών του. 

Είναι αναμφίβολα πέρα για πέρα ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΑ τα όσα βιώνει ο Παναθηναϊκός το τελευταίο διάστημα, οι «ειδήσεις» που διαβάζουμε καθημερινά, όλη αυτή η αγωνία για το… αβέβαιο «αύριο» όμως ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ πάση θυσία να… ισορροπήσουμε. Την… γνώμη μας (όλα «γνώμη» μας αποτελούν άλλωστε προσωπική) την έχουμε ξαναπεί. Θα τα καταφέρουμε! Μέχρι πότε; Μέχρι -θέλουμε να πιστεύουμε- η «σαπίλα» των πολιτικοεπιχειρηματικών συμφερόντων, που κλείνει τον… δρόμο σε οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο, να «καθαρίσει» και κάποιος (παλιός ή καινούριος) να βρει… ελεύθερο πεδίο για να μας σώσει από αυτόν τον εφιάλτη. 

Δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ εύκολο. Η «κουστωδία» της καραφλής τσούχτρας το έχει ΣΤΗΣΕΙ πολύ καλά το όλο «σκηνικό», το δούλεψε καιρό και ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΗ εμείς σαν κόσμος εξακολουθούμε να το… χειριζόμαστε ΛΑΘΟΣ. ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ να χωνέψουμε πως οι… Τρουμπαίοι άφησαν κατά μέρος το… No politica για να «σώσουν» τον ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ τους (ΑΝ έχεις τον Θεό σου) και εμείς που τα… έχουμε όλα στο πιάτο, δεν τους έχουμε χτυπήσει ακόμα εκεί που ΠΟΝΑΝΕ!

Αδυνατούμε να χωνέψουμε πως δεν έχει… περικυκλωθεί ακόμα η… Καθημερινή, ο… Σκάι, ο… Σπορ φμ, πως δεν είμαστε ΕΜΕΙΣ αυτοί που θα τους… κάνουμε σαφές πως πράγματι το… ραντεβού θα δοθεί στις κάλπες, πως δεν… έχουμε κινήσει ΘΕΟΥΣ και ΔΑΙΜΟΝΕΣ για να εκπληρώσει ο καράφλας τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την ιδιότητά του να θεωρείται ακόμα… μεγαλομέτοχος, πως δεν τον έχουμε χτυπήσει ακόμα εκεί που πραγματικά ΠΟΝΑΕΙ και για τα οποία τα έκανε όλα: ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!! Σ’αυτά τα γαμημένα. ΕΚΕΙ ΠΟΝΑΝΕ ΟΛΟΙ αυτοί που «έστησαν» το «κόλπο»… Εκεί ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ να χτυπηθεί και η ΚΑΚΙΑ ΛΟΥΓΚΡΑ που άφησε πίσω ΕΝΑ ΣΩΡΟ φεσωμένους πριν εκτελέσει την αποστολή του. Δηλαδή να αφήσει την ομάδα στην τύχη της…

Οπου «τύχη» της; Να είναι «σταντ μπάι» πριν τον… γκρεμό, αναλόγως πως θα Τον «χρειαστούν»..

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s