Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι υπογραφές των μελών της Συμμαχίας για τον οικονομικό έλεγχο!

Αφού ο αλαφούζος δεν εφάρμοσε ποτέ την διαφάνεια στα οικονομικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που υποσχόταν μέσω της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, τα μέλη της ξεκίνησαν να μαζεύουν υπογραφές ώστε να γίνει έκτακτη Γενική Συνέλευση της Συμμαχίας και μέσω νέου ΔΣ να ξεκινήσει άμεσα λογιστικός έλεγχος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Σήμερα θα μπορεί, όποιος είναι εγγεγραμμένος στην Συμμαχία και τακτικό μέλος της (όχι ηλεκτρονικό) να περάσει από τον Τάφο του Ινδού όπου θα βρίσκεται ο Θοδωρής Μαραγκουδάκης (17:45-19:45) και να υπογράψει την ακόλουθη αίτηση, προσκομίζοντας παράλληλα την ταυτότητα του και την κάρτα της Συμμαχίας της τρέχουσας σεζόν.

Μια κίνηση που μπορεί (και μάλλον ήδη) να πιέσει, αφού γίνεται νόμιμα και με βάση όσα αναφέρονται στο καταστατικό, ώστε να ανοίξουν επιτέλους τα ΑΜΑΡΤΩΛΑ βιβλία της ΠΑΕ.

Παρακάτω το σημερινό post του Θοδωρή Μαραγκουδάκη που είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ…

Σημαντικό νέο σχετικό με την κίνηση που κάνουμε!

Πάνω στη βιασύνη μου να ξεκινήσουμε, έκανα το λάθος να σας πω ότι για να έχουμε δικαίωμα να ζητήσουμε να γίνει γενική συνέλευση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, χρειάζονται 286 υπογραφές μελών!

ΟΜΩΣ, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ, τώρα που… το εξακρίβωσα (λάθος μου που δεν το είχα κάνει από την αρχή! ) ότι δεν απαιτείται για να γίνει συνέλευση να το ζητήσει το 5% ΟΛΩΝ των μελών ΑΛΛΑ ΜΟΝΑΧΑ το 5% των ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ!

Όπως δηλαδή όσοι είναι green members δεν μπορούν να υπογράψουν για να γίνει συνέλευση, αντίστοιχα δεν υπολογίζονται και στο ποσοστό που χρειάζεται.

Πληροφορήθηκα λοιπόν ότι τα ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ (green members) της Συμμαχίας είναι 3.136! – επομένως χρειάζονται γι’ αυτό που θέλουμε (3.136 Χ 5%)= 157 υπογραφές!

Όπως ασφαλώς καταλαβαίνετε… ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ να μη μαζέψουμε αυτές τις υπογραφές τις επόμενες 2-3 μέρες, άλλωστε χθες, πρώτη μέρα, ήταν πολύ ικανοποιητική η αρχή!

ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΑΠΟ 17.45΄ ΕΩΣ 19.45΄ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ – και θα ανακοινώσω αργότερα τι θα γίνει αύριο και την Κυριακή, όπου θα μπορούν και όσοι εργάζονταν χθες και σήμερα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πόσο θα βαστήξει η κωμωδία του Κωνσταντίνου;;;

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s