ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ την κίνηση του Θοδωρή Μαραγκουδάκη!

Σαν Fighting Soul έχουμε τονίσει επανειλημμένες φορές πως ΟΛΗ η «ουσία» γύρω από την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο αγαπημένος μας Σύλλογος, βρίσκεται πίσω από ΔΥΟ μόνο φράσεις: «ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ;» και «ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ;». Αν δεν υπάρξουν απαντήσεις, αν δεν μάθει ο κόσμος τα παραπάνω δύο, οποιαδήποτε συζήτηση, οποιαδήποτε «κίνηση» καλής ή… κακής θέλησης περιττεύει εντελώς και δεν έχει το παραμικρό νόημα. Το έχουμε τονίσει επανειλημμένως και σε όλους τους τόνους. Για να αντιληφθεί κανείς του λόγου το αληθές, αρκεί να καταλάβει πως έχουμε ακούσει ΚΑΘΕ λογής ΠΙΠΑ από τα «πιόνια» που άφησε πίσω του ο καραφλός «Νέρων», ΕΚΤΟΣ από τα δύο σημαντικά, τα οποία θα αποτελέσουν την… αρχή του τέλος. Την αρχή της επόμενης ημέρας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μας και το… τέλος αυτών που «μαύρισαν» τις ζωές μας.

Οι τόσες και τόσες συζητήσεις που γίνονται ΔΕΝ έχουν κανένα απολύτως νόημα αν δεν κινηθούν οι διαδικασίες προς αυτή την… κατεύθυνση. Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο «χλευάσαμε» χθες το «ΠΑΟ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ» των παλαίμαχων, που αρκετούς εξ αυτών, μόνο… άφθαρτους δεν τους λες όπως ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ τούτες τις κρίσιμες ώρες που ο κόσμος έχει ΞΥΠΝΗΣΕΙ και πια… γνωρίζει. Στο σημείο αυτό, να τονιστεί πως μας ικανοποίησε η σημερινή επανατοποθέτηση των παλαιμάχων και η νέα ανακοίνωσή τους, όπου ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μίλησαν για την «ταμπακιέρα» όμως θεωρούμε πως έχουν ακόμα… δρόμο για να αλλάξουν έστω και… 1% τους λόγους για τους οποίους δεν τους εμπιστευόμαστε.

Μέχρι σήμερα που μιλάμε, προς την ΣΩΣΤΗ κατεύθυνση για να βαδίσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ μας προς την… επόμενη ημέρα, είναι ΜΟΝΑΧΑ η κίνηση του Θοδωρή Μαραγκουδάκη την οποία και ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ! Τούτος είναι ο λόγος και αυτού του κειμένου. Να βοηθήσουμε τον κόσμο και εμείς με την σειρά μας να την μάθει και να την… κατανοήσει. Διότι έχει προοπτική, «ουσία» και πάνω απ όλα «ακουμπά» στο «πρόβλημα». Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Ο κ. Μαραγκουδάκης στο προφίλ του στο facebook είναι επεξηγηματικότατος και σας παραπέμπουμε να μπείτε, να διαβάσετε, να ενημερωθείτε και να τρέξετε! Χρόνος υπάρχει ελάχιστος και τα «σχέδια» τους δυστυχώς «τρέχουν».

Παρακάτω η χθεσινή ανάρτηση του Μαραγκουδάκη, τον οποίο και συγχαίρουμε για τις κινήσεις του: 

 «Αυτό είναι το κείμενο της αίτησης για έκτακτη γενική συνέλευση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, για το οποίο θα μαζέψουμε τις υπογραφές.

Τη διαδικασία συλλογής των υπογραφών θα σας τη γράψω αύριο και η συλλογή θα ξεκινήσει ΑΜΕΣΑ.

Ευπρόσδεκτες οι παρατηρήσεις πάνω στο κείμενο, όμως σκοπός δεν είναι να αρχίσουμε μια ατελείωτη συζήτηση πάνω σε αυτό αλλά ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ, επομένως δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή αν δεν είναι πολύ σημαντική.

Όπως είναι φυσικό, το κείμενο δεν πιάνει όλα τα θέματα – με όλα όσα πρέπει θα ασχοληθεί το νέο Δ.Σ. της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, που επιδιώκουμε/ελπίζουμε να εκλεγεί.

Το κείμενο απευθύνεται στον Πρόεδρο της Παναθηναϊκής Συμμαχίας (το γράφω για να απαντήσω σε τυχόν ερώτηση) διότι έτσι προβλέπει το καταστατικό.

ΙΔΟΥ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Κύριε Πρόεδρε,

Οι κάτωθι υπογράφοντες, τακτικά μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, με την παρούσα αίτησή μας και σύμφωνα με το άρθρο 21, παρ. 21.2 του καταστατικού της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ΖΗΤΑΜΕ τη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, εντός των προβλεπόμενων καταστατικών προθεσμιών, με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1) Λήψη απόφασης εκ μέρους της Γενικής Συνέλευσης της Παναθηναϊκής Συμμαχίας για λογιστικό έλεγχο του χρέους και ανοίγματος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, της οποίας η Παναθηναϊκή Συμμαχία είναι μέτοχος, με σκοπό την αναλυτική ενημέρωση για το ύψος και τη διάρθρωση του τρέχοντος χρέους και ανοίγματος και για την πορεία αυτών από την περίοδο 2007- 2008 μέχρι σήμερα. Η τυπική παράθεση των ισολογισμών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ανεπαρκής και δεν προσφέρει την απαιτούμενη ενημέρωση, η οποία είναι κατεπείγουσα και πρέπει να γίνει μέσω του ζητούμενου λογιστικού ελέγχου, καθώς (α) ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός έχει σταματήσει να χρηματοδοτείται από τον μεγαλομέτοχό του (μεγαλομέτοχο τουλάχιστον σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει ως προς τη μετοχική σύνθεση) και (β) ως αιτία της έλλειψης ενδιαφερομένων επενδυτών να διαδεχτούν τον παρόντα μεγαλομέτοχο προβάλλεται το μεγάλο χρέος και άνοιγμα, για το οποίο, όμως, έχουν γραφτεί από ανεύθυνες ή ανευθυνοϋπεύθυνες πηγές πολλά διαφορετικά νούμερα, έτσι ώστε ο κόσμος του Παναθηναϊκού και ειδικότερα τα μέλη της μετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Παναθηναϊκής Συμμαχίας να μην έχουν την πραγματική εικόνα του αλλά και να εμποδίζεται, λόγω αυτής της ασάφειας και αοριστίας για το τόσο σημαντικό αυτό θέμα κάθε υποψήφιος επενδυτής να ενδιαφερθεί για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, επειδή δεν γνωρίζει τι ακριβώς θα αντιμετωπίσει, (γ) πρέπει επιτέλους να ξεκαθαριστεί πώς και από ποιους δημιουργήθηκε αυτό το χρέος και άνοιγμα ώστε να αποδοθούν τυχόν ευθύνες, (δ) το χρέος δεν εξυπηρετείται, με αποτέλεσμα να επαπειλούνται πωλήσεις όλων των καλών παικτών της ποδοσφαιρικής ομάδας, να γίνονται προσφυγές από παλαιούς ποδοσφαιριστές της για οφειλόμενα ποσά και για μη τηρηθέντες διακανονισμούς με απειλή ακόμα και υποβιβασμού της ομάδας και μάλιστα για εξευτελιστικά για το μέγεθος του Παναθηναϊκού χρηματικά ποσά, (ε) ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να μπει υπό καθεστώς επιτήρησης από την ΟΥΕΦΑ, ο οποίος μπορεί να οδηγήσει και σε αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, (στ) το κύρος του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού πλήττεται ανεπανόρθωτα από τα αληθή ή αναληθή δημοσιεύματα με αφορμή την ανωτέρω προαναφερθείσα κατάσταση.

2) Ανάκληση του Διοικητικού Συμβουλίου της Παναθηναϊκής Συμμαχίας (των μελών του και εν συνόλω), σύμφωνα με το άρθρο 23 παρ. 23.10.2 του καταστατικού για τους λόγους ότι (α) δεν συγκαλείται τακτικά τουλάχιστον μια φορά το μήνα, όπως απαιτεί το καταστατικό, (β) και όταν συγκαλείται, αποφεύγεται σκόπιμα σε αυτό η συζήτηση για όλα τα θέματα της ποδοσφαιρικής ομάδας, (γ) οργάνωσε κατά τέτοιο τρόπο τις γενικές συνελεύσεις της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, ιδίως την τελευταία ώστε το ενδιαφέρον γι’ αυτές και συνακόλουθα η προσέλευση από τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας να είναι μηδαμινά, (δ) έχει ήδη αποδυναμωθεί, καθώς έχουν παραιτηθεί στη διάρκεια της ως τώρα θητείας του πέντε από τα εννέα εκλεγμένα στις τελευταίες αρχαιρεσίες μέλη του, (ε) δεν λαμβάνει και δεν σκοπεύει να λάβει την παραμικρή πρωτοβουλία προκειμένου να βοηθήσει στην έξοδο της ποδοσφαιρικής ομάδας από την κρίση και (στ) γενικά η παρουσία του είναι εντελώς τυπική και δεν εκπληρώνει τα καθήκοντά του.

3) Προκήρυξη αρχαιρεσιών για εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου εντός καθορισμένης προθεσμίας, η οποία θα αποφασιστεί από την έκτακτη Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το άρθρο 32 παρ. 32.1 του καταστατικού.

4) Προτάσεις για έξοδο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού γενικότερα από την κρίση.
(Αθήνα – ημερομηνία – οι υπογράφοντες) «

Σήμερα στο προφίλ του ο κ. Μαραγκουδάκης έχει αναρτήσει τον τρόπο που θα μαζευτούν οι υπογραφές με τις ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ διευκρινίσεις! Δυστυχώς εμείς τα τελευταία δύο χρόνια ΑΗΔΙΑΣΑΜΕ παντελώς, δεν γραφτήκαμε μέλη στη Συμμαχία του καράφλα και δεν μπορούμε να βοηθήσουμε όμως ίσως η… αχλάδα έχει πίσω την «ουρά» και όσοι ήπιαν το… ποτήρι της κοροϊδίας μέχρι τέλους, μπορεί και να είναι εκείνοι που θα βοηθήσουν τον Σύλλογο να ΣΩΘΕΙ. Να σωθεί γενικότερα και από ΟΛΟΥΣ τους. Επαναλαμβάνουμε ανατρέξτε στο προφίλ του για να διαβάσετε τις λεπτομέρειες που είναι σημαντικές όπως και η «ουσία» της κίνησης. Να υπογράψουν μπορούν ΜΟΝΟ όσοι είναι ΤΑΚΤΙΚΑ μέλη ΦΕΤΟΣ στη Συμμαχία, ΟΧΙ ηλεκτρονικά ή παλαιότερα. 

Βιαστείτε. Ο χρόνος «πιέζει» και για να τους… πιέσουμε εμείς που ΟΛΟΙ ζητάτε, η παραπάνω κίνηση είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ που έως τώρα «ακουμπά» την «ουσία».

*** Ο Θοδωρής Μαραγκουδάκης θα είναι σήμερα 19:00-21:00 στο «Παύλος  και Θανάσης Γιαννακόπουλος» (Τάφος του Ινδού) για τον πρώτο «κύκλο» συλλογής υπογραφών, κάτι το οποίο θα συμβαίνει καθημερινά για το επόμενο -μικρό- χρονικό διάστημα.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s