Πάλι με χρόνια, με… Νδ, πάλι δικά τους θα ‘ναι

Το θεωρούμε «ανούσιο» όμως επειδή βλέπουμε πως είναι της… μόδας να αναλωνόμαστε γύρω από το ποιος τα «έλεγε» και επειδή βλέπουμε να συμμετέχουν σ’αυτό και «νοσταλγοί», ας ξεκινήσουμε ενθυμούμενοι το τί… έλεγε ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ το Fighting Soul. Ήτανε 1η Μαϊου όταν εδώ -μέσω αυτής της γωνιάς- είχαμε προβάλλει «ταινία θρίλερ-μυστηρίου» η οποία εξιστορούσε με ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ λεπτομέρειες το «παρελθόν», το «παρόν» και το «μέλλον» του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Ακόμα πάει κάτι περισσότερο από ένας μήνας απ όταν -πριν φτάσουν στους οπαδικούς κύκλους- οι πληροφορίες περί… PAO Foundation, είχαμε ανεβάσει κείμενο που παραδεχόταν «βαρδινογιάννη νίκησες«. Στο οποίο τονιζόταν η ΑΠΑΡΑΛΛΑΚΤΗ «θέση» μας πως πίσω απ όλα κρύβεται ο βαρδής και πως αν θέλουμε να αλλάξουμε το «ρου» της Ιστορίας απαιτείται ένα «τσουνάμι» ισχυρότερο από το προηγούμενο του Απριλίου 2008 ενώ σε ότι αφορά την ΠΑΕ, τονίζαμε πως εκείνο που θα πρέπει να απαιτηθεί, είναι να κρεμάσουν τις μετοχές στον τοίχο κάποιου Πρωτοδικείου με ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ (χρέη, μέτοχοι, κρυμμένοι ή μη) και εφόσον γινόταν αυτό να βλέπαμε τότε ποια μπορούσε να είναι η «επόμενη μέρα» ακόμα κι αν χρειαζόταν να τραβήξουμε τα… σωληνάκια μόνοι μας. Μόνοι μας αλλά ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ! Διότι τώρα θα τα τραβήξουν αυτοί. 

Για να περάσουμε γοργά γοργά στο «σήμερα», θεωρούμε πως στην υπάρχουσα κατάσταση υπάρχει ένα (φυσικό) πρόσωπο «κλειδί». Και εκείνο δεν είναι άλλο από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Μετά από δύο «πόρτες» από τον βαρδή (η πρώτη το 2013 με τους Κινέζους), θεωρούμε πως αν μη τι άλλο υπάρχει ένας Παναθηναϊκός που γνωρίζει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ποιοι είναι αυτοί που κρατούν εδώ και δεκαετίες «ΔΕΣΜΙΟ» των συμφερόντων τους και των αρρωστημένων μυαλών τους τον ΕΝΔΟΞΟ Σύλλογο. Κι αυτός είναι ο Γιαννακόπουλος. Μας λες και «σοσιαλμιντιάκηδες», οπότε δεν γινόταν να μας ξεφύγει μέσα στις «μαύρες» ώρες που περνάμε, ένα «λάικ» του ΔΓ σε post αδερφού στο Instagram που έγραφε ΞΕΚΑΘΑΡΑ πως ο αλαφούζος είναι ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ του βαρδή και πως… ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα δεν πρόκειται να αφήσουν κανέναν άλλον να μπει στον Σύλλογο, αν δεν ολοκληρώσουν τα βρώμικα σχέδια ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ που ασφαλώς συνδέονται με τα επιχειρηματικά τους. Θεωρούμε ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την άποψή μας, πως με τα… «λάικ» δεν γίνεται δουλίτσα. ΑΝ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν μιλήσει ΞΕΚΑΘΑΡΑ στον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, αν δεν βοηθήσει και τον τελευταίο μιλώντας δημόσια να μάθει τι ακριβώς «παίζεται» και ποιοι δεν αφήνουν ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο να μπει στην ΠΑΕ, μιλώντας μας γι αυτά που ξέρει, είδε και έμαθε, τότες -και δυστυχώς- για πολύ κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, η φράση «ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα μπει στην ΠΑΕ» θα αποτελεί το πιο… σύντομο ανέκδοτο μελλοντικά. Κάτι που στην τελική είναι ΑΔΙΚΟ για τον ίδιο και για το πλάνο του PAO Foundation που τουλάχιστον έτσι όπως το μαθαίναμε εμείς, φάνταζε… εξαιρετικό. Γιατί τώρα δεν λέει τα ονόματά τους, τόσο των εντός εχθρών όσο και των απέναντι, εξακολουθεί να αποτελεί «απορία» μας όμως αυτή είναι η γνώμη μας και θα τον… περιμένουμε μέχρι να βγάλουμε «άσπρες τρίχες». Μπορεί η ΑΛΗΘΕΙΑ να γράφεται καθημερινά στα social media απ όλους εμάς όμως ασφαλώς έχει ΑΛΛΗ βαρύτητα αν μιλήσει ο Γιαννακόπουλος και διαφορετικά θα κινηθούν οι οποίες διαδικασίες. 

Για να μην νομίζετε τώρα πως κάνουμε πάντα τους «ξερόλες». Αν κάναμε λάθος που μοιραστήκαμε την αισιοδοξία μας για την θετική έκβαση του πλάνου Γιαννακόπουλου; Ναι, σύμφωνα με τα όσα διαδραματίστηκαν, μάλλον κάναμε. Ωστόσο, μην προσπερνάτε κάτι ΠΟΛΥ σημαντικό που ταυτόχρονα δείχνει ΠΟΛΛΑ. Πως τα όσα έφταναν στα αυτιά μας και οι πληροφορήσεις μας πάνω σ’αυτο, αφορούσαν μονάχα τις 4 πρώτες γραμμές της χθεσινής ανακοίνωσης του ΔΓ. Μ’αυτό το «στόρι» ζούσαμε για τουλάχιστον 1,5 μήνα. 

Τελικώς ο βαρδής έπαιζε -μέσω του ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ- το… τελευταίο επεισόδιο της «ταινίας θρίλερ-μυστηρίου». ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΟΣΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ «ΔΕΣΜΙΑ». Το 2008 σκαρφίστηκαν την πολυμετοχικότητα που θα ΤΟΡΠΙΛΙΖΑΝ εκ των έσω, όταν ο Βγενόπουλος ήθελε την ΠΑΕ σκαρφίστηκαν τους… Πρίγκηπες, όταν το ξανασκεφτόταν σοβαρά σκαρφίστηκαν τον «μπροστινό», το 13′ «πόρτα» στον ΔΓ, τώρα τα… υπέρογκα χρέη. Το ΣΧΕΔΙΟ πήγε «πρίμα» και κατά τας γραφάς ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα υποβιβαστεί και όταν σύμφωνα με τα πούστικα σχέδια τους έρθει η Νδ στο προσκήνιο, ο χοντρός «φυγαδευτεί» στα τις Ευρώπας (έχει γίνει ήδη προεργασία) για να σωθεί (χριστοφοράκος style) και δεν χρειάζεται πλέον να παρουσιάζεται στον κόσμο ως… επενδυτής και φιλάνθρωπος και να… κερδάει το βρωμοσωματείο και αφού έχουν μπει όλα τα επιχειρηματικά σε μια… σειρά, θα έρθει η ώρα της μεγάλης επιστροφής, χωρίς φυσικά να χρειαστεί να βάλουν ούτε… ευρώ. Με τον κόσμο να έχει αηδιάσει, να έχει βιώσει τον «βούρκο» και φυσικά μερικός εξ αυτών να τους… προσμένει.

Το «σχέδιο» σαφώς και «απογειώθηκε» με τον «μπροστινό». Ήταν η «λαίλαπα» που θα μας υπνώτιζε ΟΛΟΥΣ! Κάπως έτσι «σκάνε μύτη» οι «σπιούνοι». Οπως θα τους «θέλαμε». Κοντά στον κόσμο και την 13, ΑΠΕΝΑΝΤΙ στον εχθρό αρχικά, μέχρι να μπει το… νερό στ’αυλάκι. Στην παλιά Ελλάδα, πολύ προ… βαρδή, τους «ρουφιάνους» τους εκτελούσαν στο… Γουδί (τοποθεσία που διάλεξαν κι αυτοί, ε;)

Οτι διαδραματίστηκε είναι «fail» και μέρος του σχεδίου. Κάπως έτσι συμβαίνει και με τα… χρέη. Ψ-Ε-Μ-Μ-Α-Τ-Α. Βάλαμε και πέρσι λίγο… Στραματσιόνι μέσα στα ΣΚΛΗΡΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ για να «δικαιολογήσουμε» το άνοιγμα, το «πουλάμε» ένα και το αυτό με το χρέος και μην περάσει σε κανέναν η σκέψη να κάνει καμια… κίνηση για την ΠΑΕ. Χρωστάει λίγο λιγότερα από την… χώρα, τα «χρέη» της οποίας κάπως έτσι δημιουργήθηκαν. Πως γκέγκεν τώρα με μνημονιακές πολιτικές χειρότερες από του… πασόκ, με μπάτζετ… ξάνθης, με 40 (!) από την «τσέπη» του «μπροστινού» να μπήκαμε «μέσα» γύρω στα… 80 μύρια;;; Δεν γίνεται. Που πήγαν τα «κονδύλια» για την Λεωφόρο, το λεφτά του κοσμάκη στον «έρανο» κ.ο.κ. «Ρητορικές» ερωτήσεις. Ασε το Fighting Soul και τους υπόλοιπους να «σκούζουν». Δεν τους «ακουμπάμπε» και γι αυτό γράψαμε πριν για… πρόσωπο – «κλειδί». 

Θα μου πεις τα έχουν και σε… «χαρτιά»; Σύμφωνοι, αν τα έσοδα της ΠΑΕ πήγαιναν «αλλού», αν από εκεί «έσταζε»… 40 ο «μπροστινός» και στους «παπύρους» γράφονταν μόνο τα… έξοδα, μπορεί και να αγγίζουμε το «χρέος» της χώρας. «Sortivo» με λένε και «όλα τα παιδάκια κλαίνε»….

Για να γίνουν τα παραπάνω… πενηνταράκια ακόμα και στον πιο «αδαή», ανοίγουμε μια μεγάλη παρένθεση, γράφοντας αυτούσιο ένα «αποκαλυπτικό» post φίλου του Παναθηναϊκού. Έτσι κι αλλιώς έχουμε αποφασίσει να αφιερώσουμε ολόκληρο… «βιβλίο» σήμερα μιας και για ώρες παρακολουθήσαμε «σιωπηλοί» το τελευταίο «επεισόδιο» του «θρίλερ».

«το σκεφτομαι απο την πρωτη στιγμη που ξεκινησαν οι διαρροες για τα 60 + εκ ευρω χρεος του παο..
ως γνωστον, το 2012 οταν και μπηκε ο αλαφουζος στα δρωμενα του παο το χρεος αγγιζε τα 30 εκαταμμυρια ευρω.. θυμιζω το 12 ηταν η χρονια με κατι εσπαρθα , καϊπερς ,καζιγιαμα και σια .. το 2014 και μετα απο δυο χρονιες σκληρης οικονομικης πολιτικης (ευχαριστουσαμε ολοι? τον επενδυτη-διαχειριστη που δε γιναμε αεκ να πεσουμε στη Γ’ ) το χρεος ψαλiδιστηκε στα 15 εκατομμυρια ευρω το οποιο κοινοποιησε σε συνελευση της Παναθηναικης Συμμαχιας (για οσους το θυμουνται…)
Εδω πρεπει να θυμισω σε ολους πως το χρεος του Παναθηναϊκου ειναι σε φυσικα προσωπα και μονο!! οχι στο δημοσιο… δλδ αφορα πρωην ποδοσφαιριστες , προπονητες , φροντιστες που λυθηκαν προωρα τα συμβολαια τους και εχουν λαμβανειν ακομα..
καπου εκει, απο το 12 και μετα μπηκε και το FFP στις ζωες μας.. τι λεει αυτο…? κανενας συλλογος , δεν μπορει να ξοδεψει χρηματα περισσοτερο απο το 25% των εσοδων του ανα σεζον, τουτεστιν οτι κανενας συλλογος δεν μπορει να παραδωσει φακελο με απωλειες , χρεος , ελλειμμα ,αρνητικο προσημο (πειτε οπως γουσταρετε) ανω των 5 εκατομμυριων ευρω ανα σεζον σε βαθος πενταετιας και να μπορει να παρει αδεια να παιξει σε ευρωπαικες διοργανωσεις…το κραταμε αυτο..
στη σεζον λοιπον που ξεκινησε η καταστροφη εκ νεου, με αποκλεισμο απο Γκαμπαλα και καθολου χρηματα ως εσοδα απο ευρωπη , με χρεος να ανερχεται κοντα στα 15 , πηρε κανονικα αδειοδοτηση και την επομενη και τη μεθεπομενη και τη φετινη σεζον… τις δυο μαλιστα σεζον επαιξε και ομιλους europa με εσοδα καμια 5αρα περιπου ανα σεζον.. το χρεος , με οχι και τοσο μαγικο τροπο παρεμενε στα 15 … ευκολο να το καταλαβει καποιος αν υπολογισει το υπαρχον χρεος, τα εσοδα , τα εξοδα ανα σεζον αλλα και τις υποχρεωσεις σε βαθος τριετιας …αυτο ,το τελευταιο ειναι το λεγομενο «ανοιγμα» που εχουν ολες οι επιχειρησεις.. 
το χρεος λοιπον παρεμενε 15 και το ανοιγμα , μπακαλιστικα αλλα τοσα.. προσοχη ομως… ενω μιλαμε για ποσο περι τα 30 εκατομμυρια ειναι σημαντικο να πουμε οτι τα 15 ειναι χρεος σε φυσικα προσωπα που εξυπηρετουνται (αρα πληρωνονται σε δοσεις!!!!!! ) ενω τα αλλα 15 ειναι εξοδα της επιχειρησης για τη βιωσιμοτητα της που εξυπηρετουνται και αυτα…
και καπου εκει ερχεται η σεζον στραματσονι.. εκει ντε που το μπατζετ ανηλθε στα 17 εκατομμυρια ευρω , οπως εγραψαν οι απανταχου ΑΡΔ και μη.. αν βαλεις τα εσοδα απο το europa που ηταν περιπου 5 μιλαμε 12 εκατομμυρια προσθετο βαρος.. (ακομα αναρωτιεμαι σε ποιο survivor πηγαν αυτα χρηματα οπως και ο ερανος της λεωφορου που μαζεψε περιπου 2,5 εκ)
φετος για να συμμετασχουμε ξανα στο europa προφανως και γραψαμε χρεος, ελλειμμα κατω των 5 εκατομμυριων … αφου πηραμε αδεια για συμμετοχη σε διοργανωση ουεφα..
ας μου εξηγησει τωρα καποιος , με στοιχειωδεις γνωσεις μαθηματικων πως στο ΔΙΑΟΛΟ μιλαμε για συνολικα χρεη και ανοιγματα διπλασια τουλαχιστον απο οσα θα επρεπε να ειναι…. ???? !!!!!????? απο που προκυπτουν ολα αυτα τα νουμερα.. ? απο που προκυπτουν τα 60+ που γραφονται..??? 
ας απαντησει καποιος να καταλαβουμε ρε παιδι μου…
bonus στοιχειο , η αηδια του σκαι θεωρητικα εχει βαλει και καμια 20αρια εκατομμυρια ευρω μεσα στον παο για οικονομικη ελαφρυνση και ενισχυση της βιωσιμοτητας της επιχειρησης…»

Aυτό. «Πενηνταράκια» όπως μας ζητάτε. Και… στραματσιόνι έχω λέγεται; 

Αν ο Γιαννακόπουλος ας πούμε έβαζε και τα… υπόλοιπα, το άνοιγμα θα γινόταν μεγαλύτερο. Οπως ανάρτησε χθες ένας άλλος φίλος στο διαδίκτυο στο post όπου ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, πάτησε «λάικ».

φωτο

ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ. Κερδίσατε γιατί «εκπροσωπείτε» τον ΔΙΑΒΟΛΟ και έχετε όλα τα «όπλα» για να το κάνετε ενώ εμείς εκπροσωπούμε ΜΟΝΑΧΑ το ΚΑΛΟ (του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ). ΜΑΣ ΑΗΔΙΑΖΕΤΕ περισσότερο και από ΕΜΕΤΟ Αγγλου τουρίστα στο… Φαληράκι της Ρόδου. Εσύ ΜΠΡΟΣΤΙΝΕ φαντάζεις για όλους μας ο ίδιος ο ΕΜΕΤΟΣ! Σας ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ότι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ! Μαυρίσατε τις «ψυχές» ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ κόσμου, μας «κόψατε» το «οξυγόνο», ευχόμαστε να κοπεί το δικό σας!

Τέλος, κάτι για εμάς προσωπικά. Αφιερώσαμε πολύ προσωπικό χρόνο, ώρα, διάθεση και χρήμα (το λιγότερο αυτό το τελευταίο) για να έχουμε το Fighting Soul και να προσπαθούμε πάντοτε να λέμε την ΑΛΗΘΕΙΑ στον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ από το δικό μας «μετερίζι». Τούτες τις ΟΙΧΤΡΕΣ ώρες για την ΚΑΨΟΥΡΑ μας ωστόσο δεν γίνεται να κρυφτούμε πίσω από το… δάχτυλό μας. Και εμείς αλλά και αρκετές ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕΣ σελίδες ακόμα τα γράφουν και τα λένε μια χαρά, ωστόσο από εδώ ΔΕΝ τους «αγγίζουμε». Χρειάζονται «άλλα». Δεν έχουμε και κάτι περισσότερο να… προσθέσουμε για τώρα. Τα είπαμε ΟΛΑ. Εμάς εδώ θα μας ξαναδείτε… Fighting όπως μας ξέρετε μονάχα ΑΝ ενεργοποιηθεί ένα «τσουνάμι», ΑΝ περικυκλωθεί η varnima, ΑΝ μιλήσει ο Γιαννακόπουλος… ΑΝ… ΑΝ… ΑΝ….. Οπότε και θα βγούμε πρώτη «γραμμή» εννοείται από το «μετερίζι» μας…. Μέχρι να γίνει αυτό, μπορεί στο ίντερνετ να τα λέμε καθημερινά αλλά νιώθουμε από πάνω μας τον βαρδή να «χασκογελάει»… Η σκέψη τούτη μας «αδειάζει». Μας «αδειάζει» γιατί παραδεχόμαστε πως τον ΔΙΑΒΟΛΟ δεν γίνεται να τον «υπερνικήσεις» από το ίντερνετ. Εώς τότε οφείλουμε να δώσουμε λίγο από τον χρόνο που πήραμε από τις οικογενειές μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Εώς τότε να δείξετε «κουράγιο» και να προσέχετε τους εαυτούς σας. Εώς τότε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΟΝΟ!!! Μέχρι να τους κοπεί η ανάσα!

ΥΓ. ΚΑΝΕΝΑ μέλος του team του Fighting Soul ΔΕΝ υπήρξε ποτέ πολιτικοποιημένο. Οι καρδιές μας έχουν μέσα μόνο το ΠΡΑΣΙΝΟ του ΤΡΙΦΥΛΛΙΟΥ. Δεν χωρά τίποτα άλλο. Αλλωστε μας προκαλούν αηδία όλοι τους. Βλέποντας ωστόσο το ΠΟΥΣΤΙΚΟ παιχνίδι που παίζεται ξεκάθαρα και ξεδιάντροπα, ευχόμαστε για πρώτη φορά στις ζωές μας… πολιτικά, στην ΓΑΜΩ Νου-Δουρ να χάσει τις εκλογές όταν αυτές γίνουν και τα ΣΧΕΔΙΑ τους να «καταρρεύσουν» σαν «χάρτινος πύργος». Θα έχει πλάκα να τους δεις να… «καταρρέουν». Ισως από «καραμπόλα», ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ και ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ μας, που είναι και το ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΟΝΕΙΡΟ!

ΥΓ2. ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ βαρδινογιάννη… Και στη Γ’ Εθνική εμείς αυτό θα ΑΓΑΠΑΜΕ. Ακόμα και τα ΣΧΕΔΙΑ του ΔΙΑΒΟΛΟΥ, πάντα ΚΑΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s