Η «θέση» του Fighting Soul

ΔΕΔΟΜΕΝΟ 1: ΔΕΝ γίναμε σοφότεροι από την δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου… Βασικά για να μην κρυβόμαστε από το «παρεάκι», δεν την πολυκαταλάβαμε κιόλας. Ούτε τον λόγο που βγήκε.

ΔΕΔΟΜΕΝΟ 2: ΔΕΝ ήταν αυτό που περιμέναμε για να «ξεδυλιάνει» την κατάσταση…

ΔΕΔΟΜΕΝΟ 3: ΔΕΝ θέλουμε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μας στο κωλογήπεδο, τη στιγμή που η Τρούμπα επιταχύνει τις διαδικασίες για να φυτρώσουν οι ΓΑΥΡΟΡΙΖΕΣ της ΚΑΙ στην Αθήνα. Τουλάχιστον αν δεν μας εξηγηθεί γιατί ο συγκεκριμένος -εκτός Αθηνών- χώρος αποτελεί… μονόδρομο. ΑΝ αποτελεί τέτοιον για το εγχείρημα, το… ξανασυζητάμε καθώς για την ώρα υπάρχουν σημαντικότερα ζητήματα.

ΔΕΔΟΜΕΝΟ 4: ΔΕΝ χρειαζόταν ο κόσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στην παρούσα φάση αγωνίες ΚΑΙ για το μπασκετικό τμήμα. 1000% και σε καμία περίπτωση. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν αντιληφθήκαμε στο περίπου τί ήθελε να πει ο Γιαννακόπουλος με την συγκεκριμένη αναφορά. Διαφωνούμε με τη λέξη «εκβιασμός» που διαβάζουμε καθώς εκβιασμός σημαίνει, κάνε αυτό για να μην… γίνει το άλλο. ΔΕΝ αντιληφθήκαμε τί ακριβώς πρέπει να κάνουμε (για να μην γίνει «το άλλο») και επίσης «εκβιασμός» σε «συμπαίκτες», «κλεισμένους» ή μη, δεν νομίζουμε πως έχει νόημα και ούτε θα το έκανε με τέτοιον τρόπο ο Γιαννακόπουλος. Μάλλον κάπου αλλού ήθελε να χτυπήσει την «καμπάνα». Βασικά ούτε αυτό το πολυαντιληφθήκαμε επ ακριβώς.

ΞΕΧΩΡΑ από τις παραπάνω παρατηρήσεις, το Fighting Soul ΣΥΜΦΩΝΕΙ πως το πλάνο του Γιαννακόπουλου, έτσι όπως εμείς το μαθαίνουμε γιατί η ανακοίνωση δεν… πολυβοήθησε, αποτελεί τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ για να επανέλθει ο Σύλλογος εκεί που ΠΡΕΠΕΙ και θα συνεχίσει να τηρεί την ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΚΤΗ στάση! Δηλαδή, την ΑΝΑΜΟΝΗ (μέχρι τον Οκτώβρη) όταν και -όπως τονίστηκε στην γραπτή δήλωση, θα παρουσιαστεί ο πλήρης στρατηγικός σχεδιασμός και ο τρόπος υλοποίησης αυτής της πρωτοβουλίας και ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ειλικρινά τότε να γίνουμε… σοφότεροι και να είμαστε σε θέση να καταλάβουμε περισσότερα έτσι ώστε να μοιραστούμε και περισσότερα με τον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Μακριά δηλαδή από… «μπαρούφες» τις οποίες αποφεύγουμε όπως ο «διάολος το λιβάνι», γι αυτό και ήταν λανθασμένο το χθεσινό post του δημοσιεύματος με το όνομα ενός «συμπαίκτη» καθώς είναι… πρώιμο για τη «φάση αναμονής» στην οποία βρισκόμαστε. 

Έχουμε ΜΕΓΑΛΗ θέληση να στηρίξουμε το πλάνο του Γιαννακόπουλου και να «σπρώξουμε» τον κόσμο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ να το κάνει με την «μικρή» δύναμη που διαθέτουμε όμως επιθυμούμε πρώτα να το… καταλάβουμε. Τον Οκτώβρη τα σπουδαία λοιπόν.

ΥΓ. ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΣΤΕ τα πολιτικά παιχνίδια ακριβώς όπως νιώθουμε και για τον ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ και δεν τα θέλουμε από ΚΑΝΕΝΑΝ!

ΥΓ3. Τα πράγματα εμείς τα μαθαίνουμε πολύ πιο… προχωρημένα. Να εύχεστε (για το καλό της καψούρας μας) να μην έχουμε… μάθει λάθος.

ΥΓ2. Ζούμε για ένα ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ… ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Σ’ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟ!!!

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s